www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
AnalogSound

Polish Eb

Recommended Posts

Noah ieri am fost pana la magazin la Cristi Grosu (cunoscut de toata lumea drept Grosmann) ... am ajuns la el fara nici o intentie de a cumpara ceva... dar stiti voi cum e cand ajungi intr-un magazin sigur iesi cu ceva in traista, asa ca mi-am luat niste pene de la el pentru ca aveam nevoie, insa nu despre asta o sa va povestesc.

Am luat si un polish de chitara Earnie Ball... pe care l-a recomandat ca fiind cel mai bun... m-am uitat putin mai cu scepticism si am zis ... wtf pentru 25 de RON merita. Am ajuns acasa si am dat cu el pe chitara... chiar nu mi-a venit sa cred... lasand laoparte faptul ca ... nah a facut-o oglinda... si amprentele se pun mult mai greu, iar praful cam deloc (cel putin cat a stat afara din toc ... asta cam vreo 2 ore.

 

Chiar recomand pentru toata lumea, isi face treaba extrem de bine ia rpretul cred ca e destul de bun... oricum la cata mai sticla e iti ajunge cu siguranta cateva luni bune. Ce se primeste in 25 de RON, pai sticlutza cu polish care este cu atomizor (spray) si o carpa antistatica EB.

 

PS: stiu ca sunt destul de multe controverse vis a vis de cristi... si stiu ca nah s-au iscat discutii pe forumul acesta... insa macar asa de curiozitate dati o tura pe la el....nu tin partea nimanui dar pentru cei care fac afirmatii nefondate ... dati o tura pe la el... si aruncati o privire, puneti mana pe o chitara si apoi aruncati cu pietre... nimeni nu spune ca in pretul de la grosmann iti iei calitatea unui Gibson de 10.000 de dolari, dar cu siguranta la preturile practicate iti iei calitatea oferita de acel pret... si este stict parerea mea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.