Guest Roco Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ati putea sa imi recomandati niste corzi de bas care sa sune cat de cat bine si sa nu plesneasca imediat? bugetul sub 1 milion multumesc
Guest vicelord Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 sal incerca sa rogi pe cineva sa aduca de pe thomann am vazut cas mai ieftine regards
Guest miky Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 incearca fender, sunt 60 de lei parca... cele mai bune la suma asta?
Guest anghelescu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 sal incerca sa rogi pe cineva sa aduca de pe thomann am vazut cas mai ieftine regards +1
Guest Roco Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Merci de raspunsuri dar eu vroiam marca precisa pentru ca nu stiu ce sa iau si nici nu voi fi eu cel care le va cumpara. Cineva se va duce in Bucuresti. In Valcea, din pacate, nu gasesti nimic.
George M. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ai aici 15 pagini cu si despre corzi de bas http://www.xbass.ro/forum/viewtopic.php?t=22
Guest norby77 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 corzi GHS la 100RON, sunt cat de cat bune: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=510
Guest alyn78 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Iti recomand Yamaha sau D'Addario.Suna curat , is ok la pret dar din pacate cred ca se gasesc doar afara.
Ringo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Incearca VINCI eu am de un an de zile si inca suna ca la inceput,si nici nu sunt atat de scumpe 60ron.Fender nu iti recomand mie mi-au ruginit pe bass si suna foarte infundat.
Guest gogu Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 eu folosesc dean markley sr2000. mai bune ca astea ma indoiesc ca exista.
M.Marquis Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Eu unul, ram^an credincios corzilor D'Addario. Am ^incercat Deam Markley, am ^incercat Ernie Ball, am ^incercat GHS (astea chiar nu mi-au placut deloc!!!), dar m-am ^intors la D'Addario. Problema mea (shi a altora) e k nici D'Addario nu mai sunt ce au fost odata.... Iar problema omului asta, care a pus postu', e k dispune de fonduri limitate. My advice: man, dak potzi sa pui m^na pe un set D'Addario la 1 - 1,2 mil. lei vechi, go ahead! Mai bine te scremi un pic la buzunare, dar sa-tzi iei corzi, nu fr^nghii de rufe. Alegerea corzilor este, p^ana la urma, entirrely up to U. Dar cu D'Addario mergi la sigur....
Recommended Posts