Guest arosulescu Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 la o statie pe lampi trafu de retea trebuie sa fie izolat de sasiu sau din contra sa faca masa cat mai bine pe suprafata sasiului? Eu am un marshall jcm 800 si trafu de retea este izolat de sasiu ceea ce nu prea mi se pare corect ... voi ce stiti despre asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 (edited) Jensen blocul de alimentare si filtrare traf retea , si filtre L-C ptr statie cu tuburi de super calitate. ceva super profi se vede cum totu-i ecranat si legat la sasiu. La tranzistoare e alta poveste. Edited March 7, 2007 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 asa este din poza reiese ca totu-i legat pe sasiu dar s-ar putea ca unul din trafuri sa aibe o folie foarte subtire de textolit pa care sa nu o vedem din poza ... dar daca tu stii ca trebuie legat la sasiu atunci merg pe mana ta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 asa este din poza reiese ca totu-i legat pe sasiu dar s-ar putea ca unul din trafuri sa aibe o folie foarte subtire de textolit pa care sa nu o vedem din poza ... dar daca tu stii ca trebuie legat la sasiu atunci merg pe mana ta... ai controlat electric , eu cred ca este legat la un punct anume de pew sasiu sau ca si la statiile transistorizate la minusul condens. de filtraj.ptr a reduce zgomotul . la tuburi curentul maxim este mic in consecinta nu se produc caderi de tensiune pe trasee ca si la transistoare, asa sasiul se poate considera potential ZERO in orice punct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrei_T Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Da domne, trebuie sa fie legat la sasiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts