andreyush01 Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3Enqoo-_HVY Ceva usor dar frumos. M-am concentrat mai mult pe video editing. Sper sa fie ok! 5
otringal Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 bravo mane!!! misto nu doar editarea video, dar si mix-ul, a fost aproape nesesizabil ca era o alta chitara, daca scoti clip-ul poti crede usor k e originalul, mai ales daca nu-l stii dinainte. Good good job!!! 1
andreyush01 Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 bravo mane!!! misto nu doar editarea video, dar si mix-ul, a fost aproape nesesizabil ca era o alta chitara, daca scoti clip-ul poti crede usor k e originalul, mai ales daca nu-l stii dinainte. Good good job!!! Multumesc! Mie mi se pare ca asa trebuia sa sune chitara in original de la bun inceput.. Mai cu "balls" si mai nervos. Ma bucur ca ti-a placut! Merci!
Gabi N Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Foarte bine mixat si editat. Imi plac unghiurile video pe care le-ai folosit! 1
andreyush01 Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 Iti multumesc! Ultimul lucru pe care as fi crezut ca o sa il citesc este o un feedback pozitiv asupra mixatului. Mixez cu niste boxe pasive anii 1000 i.Hr, niste casti vai mama lor si nici nu pot spune ca sunt un Guru al acestui domeniu, dar incerc . Oricum merci!
M31 Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Good job! Esti interesat sa sprijini o trupa care vizeaza un set de piese Nightwish?
Recommended Posts