Alex_Strat69 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 De vreo 2 saptamani incoace de fiecare data cand dau "view new post" imi da message board error si tre sa me loghez iar , si nici nu merge faza cu "remember me " chiar daca e bifata . Pana acuma ramanea frumos logat tot timpul , doar deschideam opera si eram pe foru , fara sa trebuiasca sa ma loghez . Ce tre sa fac ?
Soulmaster Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 si mie mi se mai intampla cateodata sa ma "uite"... oricum... se intampla rar...
Guest Chiperion Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Si eu, dar mai curat cuchiz si cache din cand in cand, am si wand...nu-i o problema uriasa pentru astia cu Opera, Ctrl-Enter si gata.
miki Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 credeam,ca eu fac ceva prost,dar vad ca suntem multi in situatia asta.
Guest gnrmarius Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Se mai intampla, de, ce sa-i faci, nici sfarsitul lumii nu mai e ce-a fost...
cearny Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Puteti sa ne spuneti ce browsere folositi? Pe langa asta, cum sunteti conectati la Internet? Mai exact - aveti IP de retea locala?
Alex_Strat69 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Eu folosesc Opera . Si internet am oaierless . Da faza e ca pana acuma imi mergea perfect . Deschideam Opera si ii deschidea el automat toate taburile si eram logat peste tot .
Guest Chiperion Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Opera 9 (nu IX, blackerilor!), cu entrenet prin cablu de la ticalosii de erdeesi, tot asa cu saved sessions cum are nenea Alex_Strat69. Tot logat peste tot sunt si eu, mai putin pe doua chestii, in fine, care te scot automat dupa un numar anumit de minute.
Recommended Posts