www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Silver_Serpent27

Trupa Attic Disorder Din Bucuresti Cauta Chitarist Si Basist

Recommended Posts

Salutare,

Trupa Attic Disorder din Bucuresti cauta chitarist si bassist pentru un proiect metal. Momentan avem cateva compozitii proprii si tindem sa ne marim repertoriul. Daca exista printre voi iubitori ai metalului,nu ezitati sa ne contactati. Dintre trupele care ne-au ispirat mentionam pe Moonspell,Saturnus,Lake of Tears,Heavenwood,Crematory,Swallow the Sun,Tiamat,My Dying Bride,etc.

Long live metal!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

 

Daca mai este disponibila oferta, as face o incercare. Raspund bucuros la numarul 0758256451 (nu intru prea mult pe net - pentru un raspuns prompt, mai bine sunati).

 

Consider ca punctul meu forte este experienta de compozitor (Dulceata mortii, pe Youtube). Am compus si inregistrat totul, in afara de tobe, unele voci, vioara si banjo (poate am mai uitat cate ceva...). De aici deriva si faptul ca ma descurc pe mai multe instrumente, inclusiv unele mai nonconformiste, cum ar fi chitara fretless, ebow-ul sau bass-ul cu multe corzi. As fi si un vocalist valabil, pentru anumite preferinte, dar nu ma tine vocea prea mult. In caz de nevoie, m-as pune pe picioare cu niste lectii de canto (am mai facut si ma simteam mult mai bine, dar n-am mai avut timp).

Punctul slab este o tinerete in care n-am avut trupa, ci am facut totul de capul meu - nu mi-as da un 10 la "spirit de echipa", dar sunt capabil de loialitate si munca serioasa pentru un proiect in care cred si niste colegi de trupa cu care m-am imprietenit. Alt punct slab: ultimul an l-am pierdut intr-o corporatie, pe post de sclav. Nu m-am oprit din inregistrari, dar nici nu am mai avut atata timp cat as fi dorit pentru asta. Pe scurt, nu sunt chiar in cea mai buna forma, dar imi pot reveni usor, daca ne tinem de treaba.

Am avut oarece tangente cu Lost Society (lucru la album si cateva concerte), Nori geometrici (contributie la album, si participare la singurele doua piese cantate vreodata live) si cu Illuminati (am cantat cu ei o data, cand li s-a defectat unul dintre chitaristi).

 

Planuiesc sa intru intr-o formatie metal - poate a voastra (iubesc My Dying Bride, Heavenwood si Paradise Lost, asta poate sa ne uneasca) - si sa continui si lucrul la Dulceata mortii. Asta e un proiect foarte divers ca genuri abordate, dar cu un pic de rabdare (8-9 ore...) o sa-i sesizati linia comuna. O buna parte din piese sunt practic de necantat (necesita prea multe instrumente si niste conditii ideale, prohibitive), dar daca doriti o contributie in materie de repertoriu puteti sa acordati mai multa atentie primelor doua albume (Dulceata mortii si Sange negru) - sunt destule cantece cu doua chitari, un bas si tobe. Am tot vrut sa le cant pe scena, dar mi s-a aplicat definitia prostiei, spusa de Liiceanu - am incremenit in proiect.

Noua mea dambla sunt piesele cu doi basi (unul normal si unul fretless), dar... in fine, putin probabil sa intervina asa ceva in colaborarea noastra.

 

Multumesc cui a citit pana aici, poate ne auzim!

Stefan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.