Guest cri050871 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 aM AVUT SI EU O APRECIERE MAI MULT DECAT OBIECTIVA ASUPRA AMPLIFURILOR FACUTE DE TONE SI CINEVA , NU SPUI CINE A STERS-O DE PE THREADUL RESPECTIV. DE CE? Parca eram liber sa spunem ce gandim. Ce am scris eu acolo era un adevar. Se teme cineva de spusele mele sau are cineva vre-un motic intemeiat? Eu nu ma ascund de nimeni . Cine nu cred poate sa vina sa vada un amplif facut de Tone pentru noi atunci cand i-am dat proba de lucru.
prowler Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 frate tu ai o problema. daca nu ma insel, a fost mutat. mania persecutiei ...si data viitoare da un pm, asta e cam al 3lea post/topic de genu asta care-l vad
Cosu Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 cri eu am mutat postul caci nu isi avea locul acolo. el a fost mutat aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1203 pe viitor pt probleme de tipul asta da pm unui administrator sau posteaza pe sectiunea "forum feedback". nici un post la obiect nu a fost sters!
Guest cri050871 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 sory eu nu l-am mai vazut si daca nu am prea mult timp sa stau sa-l caut am crezut ca a fost sters
Recommended Posts