www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Parere Aveti De Voce?


Guest jonathan
 Share

Recommended Posts

Guest jonathan

Salut, am facut, fara pregatiri speciale, niste inregistrari cu un <reportofon>, fara microfon de voce, amplificator si alte alea... cu negativele (scuzati, unele sunt midi-uri) scoase prin cele 2+1 boxe de la PC. Nu am experienta la cantat, nici studii pe domeniu, dar poate pe viitor voi incerca (am o pornire), in functie si de criticile/laudele voastre, care aveti mai multa experienta si talent.

Piesele au multe erori, de egalizare a volumului, note false, intrari eronate, dictie etc., poate si datorita faptului ca nu ma auzeam (cantam intre boxe http://forums.rgc.ro/style_images/1/folder...cons/icon6.gif), dar mi-ar fi utile niste pareri despre calitatea vocii si sfaturi despre ce achizitii sa fac pentru a reusi, cu un buget rezonabil, sa fac niste inregistrari de voce mai bune.(alte corzi vocale?)

Thanks for tour time!

bridge.mp3

heyou.mp3

heyou1.mp3

Link to comment
Share on other sites

Guest packardb

nu e cel mai bun accent pentru engleza ...si timbrul vocal nu prea e special ...vocea e ok ...incearca sa canti note mai inalte ...da-ne si un demo cu note inalte...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest jonathan

Multumesc pt. pareri... asteptam si ceva sfaturi tehnice, oricum heyou nu-i copiata (din Ktulu...)

Voi mai exersa si pe note inalte, dar cand voi avea timp... .

Mai am o incercare

with1.mp3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest eRRaDecember

ai o voce buna. mai trebuie lucrata putin. vad ca faci glisando. e bun, dar nu intotdeauna este acceptat. am observat o problemuta care ai putea sa o lucrezi tu singurel. incearca sa atingi perfect fiecare nota, adica sa o canti singular, fara infleziuni de glisando cum ai facut in heyou sau tremollo cum ai facut in whit. poti sa incepi cu orice nota vrei, ti-o dai singur pe chitara sau pian, ce ai tu, si incerci sa o canti fara sa falsezi sau sa-ti tremure vocea. incerca sa o auzi si sa te auzi in timp ce canti, facand comparatie cu nota intstrumentului. imi place foarte mult cum se plimba vocea ta prin gama superioara si cea inferioara in whit. noroace ! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest jonathan

Mai am o incercare ...o melodie care desi parea ok la prima vedere, cred ca e destul de dificila, cel putin pt. mine, caci o cam luam pe-alaturi.... Precizez ca nu sunt eu chitaristul (din pacate) ci am luat mai demult un atachement postat de un coleg de forum (nu stiu care, insa ii multumesc).

Multam' pt. incurajari celor care au postat.

ErrA, ai dreptate cu acele tehnici vocale pe care le-ai sesizat, eu nici nu prea constientizasem ca le folosesc. Nu am studiat melodiile inainte de al le inregistra, si cred ca am fost influentat de o anumita stare emotionala, pe care, de ex. melodia Heyou mi-o transmitea cand eram mai tanar si nelinistit si ascultam P. Floyd. Probabil prin acel glissando folosit as fi vrut sa transmit o oarecare stare de ceva...poate tristete/melancolie.. perceputa in aceasta melodie.

Merci pt. sfaturi... :)

Sblues.mp3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.