Paltiii. Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 (edited) Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand cele doua chitare din titlu, preturile: Gibson - 2900 RON EVH - 3700 RON Les Paul-ul este fabricat in 2013, nu sunt primul proprietar, fostul proprietar i-a facut acele modificari estetice care se vad in poze. Dozele sunt Seymour Duncan Aph-2N Si 2B Slash Alnico Ii Pro Zb, luate de mine dupa ce am cumparat chitara. Chitara are niste probleme cu potentiometrii si cu jack-ul care din cate stiu ar trebui schimbate, dar nu am avut timp sa ma ocup de ea. EVH-ul este cumparat de mine acum un an de la GuitarShop si este in stare foarte buna. Ambele chitare vin cu case-urile originale. In principiu nu ma intereseaza schimburi. Le puteti auzi pe ambele aici : Edited January 17, 2017 by Paltiii.
Paltiii. Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Preturile scad la 2600 respectiv 3500 doar saptamana asta
Alec chitaristul Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Chitara evh e made in japan? Dacă da, o adresă de maill?
Paltiii. Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Les Paul-ul coboara la 2000 saptamana asta
george2005 Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 MAI ESTE VALABIL, DACA DA LASATI UN NR DE TELEFON VA ROG
Recommended Posts