Guest anghelescu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 care sunteti mah...ca si eu tot din pitesti sunt.poate va stiu
Guest anghelescu Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ...mda.....unde faceti repetitii?ce cantati? sunt curios si eu bafta
Guest doru punkistu' Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ...mda.....unde faceti repetitii?ce cantati? sunt curios si eu bafta ba asta, am fost d colind impreuna, q vladimir, q doom! eu eram ala q voce d preot:)) dar aici facem schimb d chitara, nu discutii!
Guest Sylviu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eu sunt din pitesti dar stau in buc acum.. mai trec din cand in cand cate un weekend prin Dark
Guest anghelescu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 eu sunt din pitesti dar stau in buc acum.. mai trec din cand in cand cate un weekend prin Dark tare....eu frecventez hush-u
Guest anghelescu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ba asta, am fost d colind impreuna, q vladimir, q doom! eu eram ala q voce d preot:)) dar aici facem schimb d chitara, nu discutii! tu..esti...ala.... hmmm..tu punkist mah? in..fine.bafta si te rog eu mult...scrie cuvintele intregi, aici nu esti pe mIrc. nu prea sunt bagati in seama astia care scriu asa ca tine si daca sunt .... nu o sa primeasca laude bejan sau tzepesh ( ala cu broasca) iti spun ceva? hmmm...nu
Guest crirox Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 si eu sunt din Pitesti, da nu cred ca ma stiti , eu una nu va stiu Invata careva in Zinca?
Guest anghelescu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 si eu sunt din Pitesti, da nu cred ca ma stiti , eu una nu va stiu Invata careva in Zinca? doru ala cred ca invata in zinca....
Cosu Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Era o bodega acum cativa ani prin centru undeva intr-un subsol cu multi roaceri si muzica cel putin dubioasa. Tanita parca ii zicea... sau ceva de genul asta. Mai e? Dark asta pe unde vine ca si asta imi suna cunoscut ?
Guest Sylviu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 (edited) Era o bodega acum cativa ani prin centru undeva intr-un subsol cu multi roaceri si muzica cel putin dubioasa. Tanita parca ii zicea... sau ceva de genul asta. Mai e?Dark asta pe unde vine ca si asta imi suna cunoscut ? probabil vorbesti de Tipsy, s-a inchis demult k cik i-au prins pe unii cu droage p'acolo. mai era Tantza care si el s-a inkis cam in decembrie. doar Dark si Hush-u au mai ramas, unde nu e mereu rock cum cobori scarile de la Zinca, faci stanga si mergi vro 2 min si ai ajuns in Dark .. Edited March 25, 2007 by Sylviu
Cosu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 tipsy! aia e. Stau prost cu memoria Dark are la intrare niste chestii din fier forjat? Ca daca e asa il stiu si p-asta.
Guest anghelescu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ca sa ajungi la Darc urci pe o scara. Are si terasa. Dar ieri am auzit niste muzici gen Suie Paparude and something. Bleah! Dar e fain inauntru. hmmm daca vrei galagie ...si etc te duci in dark, daca vrei ceva mai select cu muzica mai incet in care poti sa te relaxezi cu prietenii la o berica ..sau poate ceva mancarica...mergi in Hush. PAREREA MEA
Recommended Posts