Guest Adriani Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Concert aniversar "10 + 1 ani de activitate solistica Adi Manolovici", vineri 16 martie 2007 ora 19.00. la Club Old School Preoteasa. Invitati: R.U.S.T., Syndikate, Costi Sandu, Mircea Vintila, Laurentiu Cazan. Prezinta F.S.U. Pret bilet: 10 + 1 leu(greu) Keep On Rockin' ! P.S.Mai multe informatii se gasesc la www.manolovici.ro P.P.S. Multumiri speciale Radio City Fm si Bergenbier pentru ca prietenii stiu de ce...
gogi.rust Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Asa cum se poate vedea si pe afis, vom fi si noi(R.U.S.T.) prezenti in acest concert, in calitate de invitati. Vom canta cat putem de tare si cat stim de bine! HAIL AND KILL!
Guest Adriani Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Concert aniversar "10 + 1 ani de activitate solistica Adi Manolovici", vineri 16 martie 2007 ora 19.00. la Club Old School Preoteasa. Invitati: R.U.S.T., Syndikate, Costi Sandu, Mircea Vintila, Laurentiu Cazan. Prezinta F.S.U. Pret bilet: 10 + 1 leu(greu) Keep On Rockin' ! P.S.Mai multe informatii se gasesc la www.manolovici.ro P.P.S. Multumiri speciale Radio City Fm si Bergenbier pentru ca prietenii stiu de ce... Bilete sunt puse la vanzare la Mag. Muzica la parter. Aviz amatorilor.
Guest wotanski Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 abia astept... o seara de rock alaturi de prieteni... e nevoie de asa ceva! keep on rockin' my friends!
Wyldechild Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 abia astept... o seara de rock alaturi de prieteni... e nevoie de asa ceva! keep on rockin' my friends! :) (asa va vreau in primele randuri )
Guest Andrei#5 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 (asa va vreau in primele randuri ) Venit, vazut, placut ! Felicitari celor care au organizat un astfel de super concert ! La multi ani si fani ptr domnul Manolovici si voua celor de la R.U.S.T toata aprecierea mea ! Rock ! P.S. Mircea Vintila a fost mult mai rock decat de obicei.
Guest Adriani Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Venit, vazut, placut !Felicitari celor care au organizat un astfel de super concert ! La multi ani si fani ptr domnul Manolovici si voua celor de la R.U.S.T toata aprecierea mea ! Rock ! P.S. Mircea Vintila a fost mult mai rock decat de obicei. Multumesc de urari, va atasez cateva poze, cu amabilitate primite de la Dl. Balaban. Keep On Rockin' !
Wyldechild Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Trupa R.U.S.T. multumeste celor prezenti si va asteptam la urmatorul concert propriu cu mai multe piese proprii decat cele cantate vineri seara.....Multumim lui Adi pt invitatie facuta si ii uram in continuare :) Am adaugat si niste poze cu noi ...... STB
Guest Adriani Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Trupa R.U.S.T. multumeste celor prezenti si va asteptam la urmatorul concert propriu cu mai multe piese proprii decat cele cantate vineri seara.....Multumim lui Adi pt invitatie facuta si ii uram in continuare :) Am adaugat si niste poze cu noi ...... STB Cu placere, si altadata! Multam' ptr poze. Mai atasez si eu cateva primite azi prin bunavoita lui Miluta. Keep On Rockin' !
Recommended Posts