lagis Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 (edited) nu mai pot incarca piese oare de ce ? stie cineva sa mi raspunda? lagis am incercat sa incarc o piesa trasa de mine dar se pare ca nu am cum . nu exista fereastra ptr incarcare ? Edited March 1, 2007 by lagis
Cosu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Iata cum trebuie procedat 1) Click pe browse -> Selectezi piesa care trebuie sa fie in format mp3 si nu trebuie sa aiba mai mult de 24 MB 2) Click pe ok 3) Click pe butonul verde "UPLOPD" 4) Astepti ca piesa sa fie uploadata 5) Click pe add reply pentru postare
lagis Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Iata cum trebuie procedat1) Click pe browse -> Selectezi piesa care trebuie sa fie in format mp3 si nu trebuie sa aiba mai mult de 24 MB 2) Click pe ok 3) Click pe butonul verde "UPLOPD" 4) Astepti ca piesa sa fie uploadata 5) Click pe add reply pentru postare multam da tocmai atsa e nu i mi apare nici un fel de browse asa ca nu am pe ce sa dau clik,lumineza ma sint in ceata totala ,inainte aveam browserul dar acum a disparut tks florin
Recommended Posts