darkskater96 Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 (edited) Ma intereseaza sa cumpar arcuri Edge Zero 2 sau sa imi oferiti informatii de unde le pot gasi. Daca nu arcurile sunt problema va rog sa-mi spuneti.Multumesc. Mi-a lasat mesajul acesta. "și cred că de asta mi se mai dezacordează pentru că în momentul in care detensionez corzile, arcurile se întind la maxim și pentru că nu mai sunt flexibile cum ar trebui când revin se dezacordează descendent și bănuiesc că se întâmplă asta pentru că arcurile nu revin în aceeași poziție de unde am plecat și ca să o acordez înapoi trebuie să trag puțin de ele ca să se strângă arcurile bine, apoi când le dau drumu' acordajul e perfect am cam verificat totul și acesta cred că ar fi un motiv pentru care pățesc asta" Edited December 8, 2016 by darkskater96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 s-ar putea sa am eu, insa trebuie sa verific. mai exact care iti trebuie, cele argintii sau cele negre ? daca nu gasesti, vorbeste cu cei de la MCMusic.ro, tot cu ei am rezolvat si eu cu bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted December 10, 2016 Author Share Posted December 10, 2016 (edited) de tipul celor negre si daca ai noi, sau cat mai putin folosite Edited December 10, 2016 by darkskater96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Am găsit pachetul, de fapt aveam nevoie doar de un arc, asa ca mai am doar unul si bara. Atașez o poza, se vede si codul, dacă vrei sa comanzi. Dacă te interesează doar unul, aștept PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted December 15, 2016 Author Share Posted December 15, 2016 Mersi de raspund. Amicul aparent a rezolvat. Nu m-a mai contactat zilele acestea. Mersi de ajutor. Daca ma mai anunta si ii trebuie doar unul te anunt!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts