CATY Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Pret: 1900 RON Localitate: Oradea Contact: catalin.blaga@emanuel.ro Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand Fender Modern Player Telecaster Thinline (culoare transparent black). Am cumparat chitara noua de la Thomann in urma cu o luna. Pentru ca inca nu mi-am cumparat amp sau procesor, nici nu am folosit chitara. (Am probat-o chiar cand am cumparato pe procesorul unui prieten) Deoarece am nevoie de bani urgent, trebuie sa o vand. Sper dupa sarbatori sa pot strange bani sa-mi cumpar una inapoi. Nu accept schimburi, am nevoie de bani. Toate cele bune, Catalin. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 made in......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CATY Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 made in......? Dupa eticheta, made in China. Dar dupa calitatea detaliilor, chinezii i-au intrecut cu mult si demult pe mexicanii care lucreaza in fabrica din Corona, CA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CATY Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 Repet, chitara este mai noua decat una care sta pe suport in showroom. Am cantat pe ea vreo 30 de minute. In rest, nu s-a atins nimeni de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CATY Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 BONUS: Set de corzi Elixir Nanoweb .10 (evident noi noute) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Wild Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Ai putea posta mai multe imagini (poate mai de calitate) cu chitara? Tast, neck, etc. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
CATY Posted November 27, 2016 Author Share Posted November 27, 2016 Ai putea posta mai multe imagini (poate mai de calitate) cu chitara? Tast, neck, etc. Multumesc Salutare, Repet. Chitara este noua. Necantata. Arata ca in pozele astea: https://www.thomann.de/ro/fender_modern_player_tele_thinline_bk.htm?ref=search_prv_7 Am cantat chitara 10 minute cand am probat-o. Din pacate nu pot pune poze de mai buna calitate la momentul asta. Totusi, trimit colet cu verificare. Daca nu e nou nouta poti trimite coletul inapoi pe cheltuiala mea. Toate cele bune! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Wild Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Salut, Mersi pentru clarificari insa, nou e cand iesi cu el pe usa magazinului . Daar, ok livrare cu verficare in acest caz e fair enough ... Chitara e frumoasa, daca ma decid, revin. Spor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
horia1 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Salut Catalin!Sint din Oradea. Si ma intereseaza daca chitara mai e de vinzare. Daca da, te-ar deranjea s-o aduci pentru un test intr-un studio. sunt curios, si daca totul e in regula si ne intelegem, o cumpar. ce zici? Ti-am scris si pe privat acum o saptamina.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts