• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
Angel Eyes

Blackstar Ht-Drive

1 post in this topic

A incercat cineva blackstar ht-drive sau ht-dist? (cele mari cu lampi)

 

Nu am gasit niciun post referitor la cele doua, sunt curios daca le-a auzit cineva live.

 

Eu folosesc Ht-distX  si singurul repros pe care i-l pot aduce pedalei este ca are un attack prea agresiv, e orientata prea mult spre zona metal pentru gustul meu si vreau ceva mai soft.

 

Am incercat demult ht-dual dar nu mi-a placut. Nu reproduce (dupa gustul meu) saturatia si caldura unui amp (ca dist-X de ex) si attackul mi s-a parut foarte medios, mult prea "old-school", "harsh" etc (I don't like Marshalls). Poate merita sa-i mai dau o sansa.

 

Ma intereseaza mai mult pentru cantat line prin cab-sim, ca ampurile au deobicei un canal de drive cu care imi fac treaba si nu prea imi place sa amestec distorsurile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.