xtremer Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Pret: € 2200 Localitate: Dublin/Bucuresti Contact: +353862780107 Link producator: https://www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/810e Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand Taylor 810e First Edition, serie limitata de 100 de chitari dupa redesign-ul modelelor seriei 800. Chitara a fost cantata, s-a deschis si suna ca un vis. O am de 2 ani si m-am folosit de ea ca prima chitara de gig. Are niste urma de uzura, dar de aceea am lasat si din pret. Modelul standard Taylor 810e se vinde astazi cu €3500. A mai avut o doza secundara, deci are o gaura extra in spate. Aceasta poate fie acoperita sau poate fi folosita pentru o aventuala a doua doza, las la preferinta cumparatorului. O vand pentru ca mi-am cumparat un Santa Cruz dread iar Taylor-ul a trecut la naftalina de vreo jumatate de an si e pacat de ea. Pot atasa si poze cu toate elementele de uzura pentru cei seriosi interesati. Locuiesc in Dublin, Irlanda, dar vin des prin Bucuresti. Daca cineva serios e interesat de ea, o aduc cu mine . Chitara vine in case-ul original cu toate actele. 3
xtremer Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 S-a vandut! Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts