www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cumpar Mufa Midi-Mama Pt Panou


Recommended Posts

Pret: 20 lei


Localitate: Bucuresti


Contact: 0773 984018 sau PM


Stare: Foarte buna/Ca nou

Accept schimburi: Nu accept schimburi

Ma intereseaza sa cumpar urgent  o mufa midi mama pt panou:https://www.thomann.de/ro/thomann_midi_einbaubuchse.htm?ref=search_rslt_midi+5+pin+conector_122123_9.

 

Link to comment
Share on other sites

Salut. Exact modelul asta, cam greu. Găsești similar cu cel neutrik de pe pagina menționată, pe str Maica Domnului, între bd Lacul Tei și Bucur Obor. Sunt cam 10 magazine de piese acolo. Întreabă de mufă DIN mamă, nu știe nimeni de midi pe acolo. Sfat: compara întâi prețurile, variază destul de mult de la o prăvălie la alta.

Edited by project
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mersi pt ajutor! Am sunat la unul din ele,( Conex)dar mi au spus ca nu au decat  DIIN tata-panou... Probabil va trebui sa iau la picior toata Maica Domnului, sunt mai multe magazine de gen acolo sau sa astept pt comanda la thomann cand se vor strange mai multi pt a beneficia de transport gratis altfel nu se merita sa platesc pt o mufa 24 euro.

Edited by Laurentiu Manole
Link to comment
Share on other sites

Nu suna la tel, pierzi timpul, te distrezi grozav pe acolo, găsești ce vrei si ce nu vrei. Cum arata oare o mufă Din tata pt panou...? Doar nu e xlr. Mai bine zici mufă mama audio cu 5 contacte. Mai e (cred) magazinul Charma Conect, între Eroilor și Academie, au cam de toate. Aveau si site web. Dar sunt scumpisoare rau acolo. Sigur găsești pe Maica Domnului. Conex e firma destul de scumpă, Mai e Severin, tot cam scumpe, Vita com, dar nu stiu daca mai țin repere mici. între ele e pe colt un magazinas mic, cu grilaje albe la ușă, au acolo cam orice, la preturi bune. Și mai sunt trei magazine pe dreapta, cum mergi spre Obeur. Și încă un magazin mare doar de audio, și mai spre Obor, cu câteva trepte, pe colt. Bineînțeles, sunt si câteva pe stânga, cum treci de scoala, dinspre intersecția cu Lacul Tei. Așa că sigur vii cu ceva acasă...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.