charvelfan Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 (edited) Am cumpărat în urmă cu ceva timp, din Germania, un Strat din '79 (CBS era). În tot acest timp am fost convins că este făcut (mă refer la corp) din frasin, dar astăzi am citit că ar putea fi la fel de bine si arin, întrucât, începând cu anul 1956, toate corpurile sunburst (cum e si al meu) au fost făcute din arin. Stie cineva din ce lemn o fi? Mulțumesc. Edited September 16, 2016 by charvelfan
guitarhead Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Este frasin, toata ziua. Nice sustain block, btw
StratMan Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 (edited) Am cumpărat în urmă cu ceva timp, din Germania, un Strat din '79 (CBS era). În tot acest timp am fost convins că este făcut (mă refer la corp) din frasin, dar astăzi am citit că ar putea fi la fel de bine si arin, întrucât, începând cu anul 1956, toate corpurile sunburst (cum e si al meu) au fost făcute din arin. Stie cineva din ce lemn o fi? Mulțumesc. Nu e chiar asa. In anii '70, majoritatea chitarelor Fender Stratocaster au fost construite din ash (frasin), indiferent de culoare, asa ca, dupa cum arata fibra lemnului in pozele tale, se pare ca este vorba despre 3 bucati de ash. Respect. Edited September 16, 2016 by StratMan 3
Recommended Posts