meddle Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Pret: 1250 Localitate: Timisoara Contact: 0741770576 Link producator: http://www.ecler.com/ Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand Amplificator Ecler XLA 1000, functioneaza 10/10 si aspect 8.5/10 - are capacul putin patat/zgariat. Poze reale. Prefer livrare cu proba in Timisoara sau Resita. Trimit in tara GRATUIT, NUMAI la plata in avans si fara posibilitate de returnare a banilor/produsului - nu doresc sa imi asum niciun risc legat de neridicarea coletului, cum am mai patit. Date tehnice: Ecler XLA 1000, professional 19" 2U Amplifier 2x 500 Watt 4 Ohm, 2x 330 Watt 8 Ohm, 1000 Watt 8 Ohm Bridge Integrated crossover filter LEDs of Power On and Stand By Signal Present, Clip, Stereo/Bridge Crossover activated and protection of activation Effective protection system against short-circuit, overheating and DC signal presence, in order to avoid damage to the amplifier and the connected speakers Integrated anti-clip circuit, always active Mode selector: STEREO, PARALLEL and BRIDGE Balanced inputs through XLR3 and 1/4" Jack stereo connections Unbalanced RCA connections Amplified outputs through binding posts and Speakon connectors Dimensions 482,6 x 360 x 88 mm Weight 6,85 Kg
meddle Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
meddle Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio - DSLR Nikon D90 Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
meddle Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio - DSLR Nikon D90 - Camera foto mirrorless cu obiectiv si accesoriile de baza Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
meddle Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio - DSLR Nikon D90 - Camera foto mirrorless cu obiectiv si accesoriile de baza - Focusrite Scarlett 18i8 Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
Recommended Posts