www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

meddle

Active Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    Proiecte personale

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

meddle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputation

  1. Controler MIDI Alesis Q88 (are 88 clape, ca un pian acustic)Arata si functioneaza perfect, are mici urme normale de utilizare, a fost folosit doar in casa pentru studiu pian si teorie muzicala, a stat in majoritatea timpului acoperit si protejat de praf.Se vinde in cutia originala, cu CD Ableton Live Lite si cablu USB. Livrare personala in Timisoara. Trimit prin curier DOAR la plata in avans.Schimb DOAR cu chitara electro-acustica sau acustica Takamine, cu 12 corzi.
  2. Da, vreau un sfat. Multzam! Uneori nu vad copacii din cauza padurii. Ai dreptate. O sa imi fac propriun demo, sau poate chiar mai multe dar as incepe cu primul . Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa imi scrii acest sfat, apreciez foarte mult!
  3. Daca ai nevoie sa folosesti in casa asa ceva, eu nu as recomanda pentru ca e mult prea puternic, si o sa mearga ventilatorul in continuu, si vorba lui dgeekoo, fara un preamplificator intermediar o sa fie mai aiurea de reglat corectiile din PC si volumul de asemeni. Daca nu e al tau ci planuiesti sa il cumperi, nu mai bine cumperi un amplificator de casa, cu 2 perechi de iesiri setereo pentru boxe si cu 4-5 intrari de linie pe RCA, plus intrare Phono pentru pick-up? Si iesi si mai ieftin... si mai silentios, si cu corectii de ton si control pe volum, si poti conecta simultan si PC-ul, si telefonul, si televizorul, si pick-up-ul eventual, fiecare cu cablu diferit, insa din amplificator alegi ce sursa asculti... E doar o idee.
  4. Daca ai nevoie de un spot radio, ma ocup eu de partea de productie. Lucrez pentru portofoliu. Nu iau bani la primul proiect la care lucram. Insa cer totusi ceva in schimb. Vreau feedback. In timpul si dupa ce terminam proiectul, te rog sa imi dai feedback. Vreau sa imi imbunatatesc serviciile, sa invat, sa imi maresc portofoliul si experienta. Am experienta in editare carti audio, productie audio, compozitii, materiale video pentru youtube. Cer si ofer seriozitate. Putem lucra la distanta pe internet. Daca esti in Timisoara, ne putem vedea si la o cafea. arminfatol [@] gmail . com
  5. Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio - DSLR Nikon D90 - Camera foto mirrorless cu obiectiv si accesoriile de baza - Focusrite Scarlett 18i8 Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
  6. Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio - DSLR Nikon D90 - Camera foto mirrorless cu obiectiv si accesoriile de baza Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
  7. Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio - DSLR Nikon D90 Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
  8. Sau schimb cu - Controller MIDI USB gen AKAI MPK 49 USB, novation impulse 49, poate cu mai multe sau mai putine clape, dar pe acolo. - Monitoare de studio Pentru schimburi ne intalnim personal in Timisoara, in unul din judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Hunedoara - le-am trecut in ordinea preferintelor mele, ideal ar fi sa ne vedem in Timisoara.
  9. Inregistrez si editez carti audio - audiobook. Inregistrarile se fac in Timisoara, insa putem colabora si la distanta. Fie ai inregistrat o carte audio si ai nevoie doar de editare, fie vrei sa inregistram noi intreaga carte, si sa o editam, putem colabora din orice colt al lumii. Trimiti materialul de inregistrat, fie in format electronic (pdf, doc, etc) fie pe hartie. Apoi alegi daca vrei voce feminina sau masculina pentru citirea si inregistrarea cartii. Noi inregistram, editam, si primesti cartea audio in orice format audio doresti. Exemple voce feminina: https://soundcloud.com/inregistrariaudio/personalitate-alfa-cand-universul-isi-trimite-mesagerii/s-Z5GUW https://soundcloud.com/inregistrariaudio/micul-print/s-RRc38 https://soundcloud.com/inregistrariaudio/cine-mi-a-luat-cascavalul/s-YC97w https://soundcloud.com/inregistrariaudio/ghidul-personalitatii-alfa-audiobook/s-IDj7S Voi reveni cu exemple si pentru vocea masculina in curand. Pretul este de 120 lei ora de material audio finit, adica dupa editare, dupa ce se scot toate pauzele, greselile, si lectura devine fluenta. Ne poti contacta la 0741.770.576 sau pe e-mail la armin {@} inregistrariaudio.ro.
  10. Pret: 1250 Localitate: Timisoara Contact: 0741770576 Link producator: http://www.ecler.com/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Amplificator Ecler XLA 1000, functioneaza 10/10 si aspect 8.5/10 - are capacul putin patat/zgariat. Poze reale. Prefer livrare cu proba in Timisoara sau Resita. Trimit in tara GRATUIT, NUMAI la plata in avans si fara posibilitate de returnare a banilor/produsului - nu doresc sa imi asum niciun risc legat de neridicarea coletului, cum am mai patit. Date tehnice: Ecler XLA 1000, professional 19" 2U Amplifier 2x 500 Watt 4 Ohm, 2x 330 Watt 8 Ohm, 1000 Watt 8 Ohm Bridge Integrated crossover filter LEDs of Power On and Stand By Signal Present, Clip, Stereo/Bridge Crossover activated and protection of activation Effective protection system against short-circuit, overheating and DC signal presence, in order to avoid damage to the amplifier and the connected speakers Integrated anti-clip circuit, always active Mode selector: STEREO, PARALLEL and BRIDGE Balanced inputs through XLR3 and 1/4" Jack stereo connections Unbalanced RCA connections Amplified outputs through binding posts and Speakon connectors Dimensions 482,6 x 360 x 88 mm Weight 6,85 Kg
  11. Tutorial Cubase 8.5 in limba romana: Vor mai urma si alte materiale video in seria asta.
  12. Am mixat multe piese de muzica electronica, si diverse materiale audio, cateva piese inregistrate cu instrumente, si vreau sa adun experienta si sa mixez tot mai bine. Trimite-mi inregistrarile exportate astfel incat sa le pot sincroniza, in format wav cat mai calitativ (cel putin 44.1 KHz / 16 bit daca nu ai cumva 48 KHz / 24 bit sau peste), arhivat in arhiva rar, zip, sau similar, si eu mixez si masterizez piesa, sau doar una din cele doua. Oricum nu platesti nimic, asadar daca nu o sa iti placa rezultatul, esti liber(a) sa nu il folosesti, eventual imi scrii ce vrei sa imbunatatim. Daca esti in Timisoara, te pot ajuta si sa inregistrezi. Astept fisierele! PS: trimite-mi fisierele pe adresa armin [at] inregistrariaudio.ro sau lasa-mi adresa ta de mail in mesaj privat si iti scriu acolo.
  13. Daca ai nevoie de un sunetist live sau studio, lasa-mi un mesaj si hai sa vorbim mai multe. Sunt interesat de diverse colaborari - pe termen scurt, lung, punctuale, sonorizari, etc. Lasa-mi un mesaj cu un numar de telefon pe care te pot suna, pe armin (at) inregistrariaudio.ro, sau mesaj privat aici pe rgc, si discutam detalii.
  14. Inregistrari si editari audiobook-uri - carti audio. Daca ai scris o carte si vrei sa o lansezi si in format audio, ai nevoie de servicii de inregistrare si editare audio. Fie inregistrezi tu cartea la tine in camera (iti pot explica mai multe detalii in mod gratuit, despre cum sa faci asta la calitate maxima), fie inregistrezi la mine in studio, sau o inregistrez eu, dupa acest proces urmeaza editarea cartii audio, pas in care se elimina pe cat posibil zgomotul de fond si se prelucreaza materialele audio astfel incat sa sune excelent iar utilizatorii sa se poata concentra pe continut, si nu pe probleme de auditie a materialelor. In format audio, clientii iti pot "citi" cartea si cand calatoresc, alearga, merg la sala de fitness, sau se plimba cu bicicleta. Astfel pot salva timp, pe care altfel l-ar irosi, acesta este un mare avantaj al cartilor audio. Formatul mp3 fiind disponibil pe orice smartphone, si multe alte echipamente multimedia, este foarte simplu sa asculti o carte audio, in loc sa o citesti, si in acelasi timp mai poti face si altceva (poti gati, poti face sport, poti calatori, etc). Ofer calitate maxima a materialelor prelucrate, seriozitate si profesionalism. Daca nu esti multumit(a) de serviciul oferit, nu platesti! De la a doua comanda primesti reducere de fidelizare! Contact pe pm, mail la armin [at ] inregistrariaudio.ro sau telefon la 0741770576
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.