mariuspop78 Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Pret: 400 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0730251371 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Pentru schimburi, faceti propuneri. În special ma intereseaza masini de ritmuri (Boss DR 202, Boss DR 880) precum si amp Yamaha Thr 5, pentru care sunt dispus sa achit diferentele de pret. Imi place sa discut cu oamenii folosind limbajul, nu caracterele unei tastaturi. Deci, sunati sau dati un SMS si va sun eu. Din pretul afisat, nu prea mai e mult de negociat, dar discutăm. Fotografii vin abia vineri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuspop78 Posted August 24, 2016 Author Share Posted August 24, 2016 Sticker ele cu note le pot da jos. Mie mi-au folosit pentru acorduri. Eu sunt chitarist și am vrut sa mă joc și cu o clapa, însă nu mai am răbdare sa învăț la 38 de ani. Așa ca o dau, poate folosește altcuiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
someno0ne Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 te-ar interesa un schimb? Posibile variante: Boss RC2 sau fishman aura dreadnought. In functie de variante discutam si eventuala diferenta de la mine sau de la tine. Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesour Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 mai este valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuspop78 Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 S-a dat. Multumesc, RGC! Noul proprietar sa o foloseasca cu placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts