Killahead Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Arata misto! Explica-ne te rog si noua ce ai bagat in el si cum l-ai facut, daca tot suntem la forumul DIY. Doar pozele nu prea ajuta.
Guest _Theo_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 sheet arata bine. ce difuzoare ai bagat in el? sa-l strici cu placere
Dicu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 pai deocamdata in el sunt niste difuri rusesti , pe care o sa le schimb in curand cu niste celestioane vintage 30. La constructie , ce sa zic, eu am vrut , asha model cu coada de randunica , dar "mesteru" tamplar nu avea sculele necesare, dar l-a facut misto, a incleiat lemnul iar apoi l-a "asigurat" cu cateva suruburi. Iar inautru l-a facut chiar ca pe original , cu schelet din lemn.A lucrat frumos si curat.Schema dupa care l-am copiat e de la un marshall jcm 900. Na ce sa mai zic, invelit intr-o piele sintetica si in fata este un strat de burete subtire peste care este prins grilajul metalic.
Killahead Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 E una dintre cele mai reusite boxe DIY pe care le-am vazut. Chiar ca a facut treaba buna meseriasul acela. Sa o stapanesti sanatos!
Dicu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 pt _theo_ : da e din pal . iar scheletul este din lemn de brad 25x25mm
hihi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Bai arata tare (cu exceptia coltarelor ). Care a fost costul final ?
Dicu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 pai fara difurile care vreau sa le iau , ajunge in jur de 170 de euro. grilajul l-am luat de la un magazin de amenajari interioare
felix Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 pai a ajuns cam mult... din experienta mea si a altora, nu se merita sa faci un cab diy decat daca iesi mai ieftin decat unul din magazin. Conteaza f mult cat de tare o sa zbarnaie cand ii dai cu instrumentul... de aratat arata bine, sa vedem cum se comporta in timp .
ciuci Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ti-ai deschis cabinet?? imi faci o programare? ...lasand gluma vreau sa zic ca cel putin arata mishto de tot!
Guest En1gma Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Foarte misto, sa`l folosesti mult si bine!
Guest anghelescu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 1 word...de fapt 2 : kickass cabinet
Dark_star Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 IN aprilie va fi gata si ampul meu ..... ) :) ;)
hihi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 IN aprilie va fi gata si ampul meu ..... ) :) ;) Tot la strung se face si ala ? Sau e ceva gen, tone, overdrive ?
Dark_star Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 well Hi hi iti promit ca vei fi printre primii de pe forum care il vor testa.... d-abia asteeeeeeeeeeeeeept parerea ta.............. :) ;) :yay: :drunk: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sau nu B) :D :D
Recommended Posts