www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concert X-plod, Cyfer's Sin Si Trooper


Guest Blackout
 Share

Recommended Posts

Guest Blackout

Va asteptam la un concert incitant vineri 23 februarie 2007, la Casa de cultura a studentilor "Preoteasa". Vor canta X-plod, Cyfer's Sin si Trooper. Vor fi patru ore pline de rock si blues! Cantarea va incepe la ora 20.

post-2188-1171887054_thumb.jpg

Edited by Blackout
Link to comment
Share on other sites

Guest Blackout

Da, canta in deschiderea celor de la Trooper. Iar cei care i-au mai vazut la concerte, stiu ca piticii au progresat enorma de la aparitia lor pe acest site! De Cyfer's Sin nu cred ca are rost sa va mai vorbesc, iar Trooper chiar nu au nevoie de niciun fel de prezentare, nu?

Link to comment
Share on other sites

Been there :). Fac un rezumat.

X-Plod - au cantat ok. Pacat de sonorizare ca a facut tonul chitaristului foarte ..suparator intr-un fel :(. Mi-a placut cum au terminat !! Super misto cu Cyfer si Horia !! Daca o tin asa in 10 ani ne inchinam la ei :)).

Cyfer's Sin - What can I say ..great great great..pacat ca publicul a fost de rahat. Ce nu mi-a placut ? Iar sonorizarea.... Vocea lui Cyfer cateodata nu prea se auzea.. B). Final bestial si la Cyfer :).

Trooper - Nu stiu ..poate daca as fi ascultat mai mult inainte mi-ar fi placut..Ce-am vazut ? O multime de groupies disperati si imbracati mult prea inchis doar ca sa fie METAL ce ma-sa. De baieti n-am ce sa zic, jos palaria super misto ca instrumentisti, ca si compozitii-stil ....bleah... Mi-a placut in special Balauru,foarte misto. Si-a facut si chitara la grosmann asa ca a fost o pauza de reclama cand a venit Grosmann sa i-o inmaneze. Draguta chitara ;).

 

Overall a nice night. Mi-a placut !

Edited by Hix
Link to comment
Share on other sites

da. a iesit destul de bine. din pacate sonorizarea din "preoteasa" e foarte proasta... ne-am chinuit tot felul ca sa scoatem un sunet bun, pana la urma am zis ca macar sa scoatem un sunet decent... nu stiu cum o fi sunat "napalm death" ca n-am fost (n-agreez stilul), dar cineva mi-a zis ca "pentru grohaieli de alea, sala e chiar ok... le face mai grotesti!"... ma rog, no offence pentru cei carora le place...

 

pacat insa ca publicul vine in numar din ce in ce mai mic la concertele de rock... ceea ce a si bagat genul in zona underground... parerea mea e ca cyfer's sin merita mai mult public, iar despre trooper - ce sa mai vorbim!, dupa mine este cea mai buna formatie de heavy metal din Romania (chestie de gust - nu vreau sa jignesc pe nimeni!)...

Link to comment
Share on other sites

Guest Blackout

Parerea mea este ca toate cele trei trupe au cantat foarte bine. Dovada sta si reactia publicului. Din pacate, asa cum au spus si altii, sala de la parter din Preoteasa este imposibil de sonorizat. Si aici trebuie sa-i dau dreptate lui Adi Manolovici care mi-a spus dinaintea cantarii ca va fi ingrozitor cu sonorizarea. Sunetistul care s-a ocupat de sonorizarea concertului - Dan de la MeaNox - impreuna cu Banderas de la Trooper, s-au chinuit enorm ca sa ajunga la rezultatul final. Oricum, cei care au fost prezenti, s-au aratat incantati de concert. Speram ca, pe viitor, sa vina si un public ceva mai numeros...Au ce vedea si asculta! Cand vor fi gata prelucrate inregistrarile video o sa postez cate un mic filmulet pentru fiecare trupa. Pana atunci, cateva imagini cu Trooper.

post-2188-1172398645_thumb.jpg

post-2188-1172398688_thumb.jpg

post-2188-1172398711_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

infect sunet..................................

mi-au placut plozii x(fara suparare...it's a joke) :) -super misto ca de obicei-tobarul are ceva din john bonham in el iar bassistul e haios foc

cyfer suna super ok cu noii veniti langa el..asa ca blues on :)

din pacate la trooper nu am mai putut sa stau ca trebuia sa ajung in mamou,dar oricum i-am mai ascultat si dau bine de tot....

si apropo,ce naiba o sa faca preotistii cu sunetul ala mizerabil.....e incredibil ca un bastion bucurestean al muzicii-multi s-au lansat sau si-au pierdut vremea acolo-sa beneficieze de ..................nu mai spun nimic.FACETI CEVAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Da... o incintã absolut groaznicã pentru orice eveniment live, poate potrivitã pentru discotecã. Nu existã nici o tratare acusticã, doar un reverb imens. Dacã vreți sã experimentați ce a fost acolo, porniți stațiile cu reverb la maxim ºi apoi scoateți-le pe casa scãrii :)

 

Ilun, eºti sigur cã vorbim de aceaºi salã? :)

 

În fine, sunetistul de la Trooper a fãcut o treabã foarte bunã ºi sunetul a devenit acceptabil. Acceptabil pentru noi care auzisem cum suna înainte nu ºi pentru spectatorii care au venit la concert :)

 

Bravo X-plod (puºtii confirmã în continuare), Bravo Trooper (heavy metal de foarte bunã calitate).

 

Sper cã pe înregistrare s-a captat cât mai puțin din "coloratura" sãlii... Am auzit cã înregistrarea ar fi de fapt foarte bunã, dar aºtept sã aud cu urechile mele :(

Link to comment
Share on other sites

Guest Blackout

@ilun : cand ati avut cantarea? proprietarii, de curand, au scos mocheta care era pe jos. Acum a ramas ciment gol-golut peste tot. Se poate ca Roland (sunetistul locului) sa fie mult mai familiarizat cu incinta si sa stie mai multe. Io, insa, stiu una si buna : nu mai fac nicio cantare acolo! :)

@horica : in continuare se tine discoteca in acea sala, plus cursuri de dansuri latino...o fi proprie acestor genuri sau nu, nu prea ma intereseaza...

 

Dupa eforturi serioase (multumim lui Dan si lui Banderas), s-a izbutit mutarea ecoului de la 4-5 m de scena, catre fundul salii. In fine, n-a fost deloc o experienta placuta sonorizarea acestei sali!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.