dire_straits Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 salut am o problema cu pedala de 2 zile scartaie probabil ca am dus-o prin ploaie odata ,da un pic era ud.
Guest mateiutzu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 scoti surubelele de pe spatele procesorului ... desfacti procul si vei putea umbla cu f. multa usurinta la pedala ... Te sfatuiesc sa o cureti nitzel inainte sa o ungi .. pt. ca acolo vei gasi scame, praf si alte mizerii adunate de-a lungul timpului. bafta ...
karpi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 salut am o problema cu pedala de 2 zile scartaieprobabil ca am dus-o prin ploaie odata ,da un pic era ud. exista spray de contact care contine "ulei" , deci nu cel care contine numai decapante ( diluant , spirt , benzina...) Din acela cu care se pot curata si unge potentiometrele , stropesti un pic de tot cateva picatuei !! si e destul. Normal ar trebui sa aiba un fel de vaselina ce nu devine fluida la caldura .
dire_straits Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 da nu stiu unde scartaie ,ori partea din exterior bara aia filetata ori inauntru
Dicu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 (edited) oriunde ar scartaii , o "ungere" adecvata rezolva problema Edited February 17, 2007 by Dicu
Recommended Posts