Guest beseech Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 well..pt cei care si'au incarcat degetele pe asa ceva..vreau niste pareri subiective !..va rog..mersi
miki Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 sal,am un Excel,jumbo frets,nu "consuma" corzile,are push -pull potentiometru ,practic ai 10 variatii de ton,Floyd licence,arata ff bine ,sunaa ff bine,grif comod.sunt foarte multumit.vezi poze:vand Aria pro II/miki
Guest beseech Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 mda..mersi..dar pe mine ma intereseaza strict XL-DLX.ca doar despre asta era vb..
Guest razvan_the mohawks Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 sal. am pus recent mana pe o chitara deasta la mc music.. de sunat suna decent dar griful e foarte nasol ...nu mia placut de loc..parca era un reghin. am mai pus mana pe un mac 47 tot de la aria la care grifu era mult mai comod si asemanator unui ibanez
Guest beseech Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 mas 47?? nu e pe site acolo..poate 57..nu? .hai sa pun problema altfel..din toate's care's acolo cu floyd..care ar putea fi mai buna?
Guest beseech Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 xl cu floyd e doar una..asta despre care am intrebat prima oara..dar din auzite..nu e cine stie ce
Guest razvan_the mohawks Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 mie aria mac 57 mi s-a parut o chitara misto pt pretul ei..are gatu subtire..si coil tap.eventual daca nu esti satisfacut de doze poti sa le schimbi...pt 9 mil jumate io zic ca iti merita toti banii.... dar mai bine dute sa o vezi sa o incerci...parerea meu e destul de subiectiva..
Guest beseech Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 da..dar neaparat tre sa ma duc cu cineva..mie daca imi pui un picior de scaun in mana zic ca e comod..asa ca )..fist ma interesez pe rofum..bla bla..si cand ma duc sa incerc ceva.incerc 1-2 chitare,adica cele recomandate de voi..bla bla ...mai astept pareri ..mersi
vektor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Deci pana la urma ce te intereseaza ? Si ince categorie de pret ?
Guest beseech Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 pana in 10 mil..MAXIM ! ..ceva mai..metal? si cu floyd daca se poate..asta ma intereseaza
vektor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pai ... mai "metal" se poate : Ibanez RG321MH - nou, McMusic- 1050 ron Jackson PS-2, Jackson Kelly(USA "Custom" Bolt-on)- ambele la SH pe forum. Asta este parerea mea. Eu nu as lua Floyd pe o chitara de 300 euro, dar asta tine de gusturi mai mult.
Alex_Strat69 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pai ... mai "metal" se poate :Ibanez RG321MH - nou, McMusic- 1050 ron Jackson PS-2, Jackson Kelly(USA "Custom" Bolt-on)- ambele la SH pe forum. Asta este parerea mea. Eu nu as lua Floyd pe o chitara de 300 euro, dar asta tine de gusturi mai mult. eu zic ca tine de experienta ..... nu neaparat de cantat ....
vektor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Thanks, Alex, dar eu nu ma consider asa mare expert. Zic "de gusturi" pentru ca mie personal nu imi plac Floyd'urile(si alte asemenea jucarii).
Guest beseech Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 singuru motiv pt care vreau floyd..e ca n'am avut niciodata ..si pare..fun ).k normal o punte fixa e ideala pt metale..dar am pe epipfonu meu..si chiar daca ii schimb dozele..chitara nu stiu cat de metal o sa fie..mai astept pareri ..sarumana
Recommended Posts