cobra Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Pret: 0 RON Localitate: Campina Contact: 0727475829 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand urmatoarele pedale,clone ale unor pedale celebre,care suna incredibil pentru aceasta categorie de pret.Le-am cumparat din curiozitate(ca tot eram in State...),pe unele le-am folosit putin,altele deloc,am pastrat toate cutiile originale.Am vrut sa-mi fac un pedalboard mare,am renuntat la idee,asa ca le vand. Deci Joyo JF-02 Ultimate Drive Overdrive clona Fulltone OCD 130 lei Joyo JF-307 Clean Glass- Fender Blackface amp simulator(cea mai mica pedala pe care am vazut-o vreodata,foarte cool,are un capac metalic care protejaza setarile) 160 lei Joyo JF-15 California Sound Mesa/Boogie MKII Amp Simulator 140 lei(atentie,cu un drive in fata obtii orice ton!) Joyo JF-16 British Sound Marshall Amplifier Simulator 140 lei-foarte asemanator cu JF-15 Mooer Acoustikar Acoustic Simulation Compact Guitar Pedal simulator chitara acustica 280 lei MOOER TresCab Guitar Cabinet Simulator Pedal w/ True Bypass simulator cabinet,suna incredibil 280 lei Mooer Slow Engine Violin Volume Swell Guitar Pedal w/ True Bypass un efect swell,care taie atacul tipic de chitara,facand sa sune ceva in genul viorii 280 lei Mooer Pure Boost Clean Boost Micro un booster curat,util in orice situatie 280 lei Pedalele Mooer sunt foarte mici,foarte bine construite. Relatii la 0727475829
cobra Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Au ramas Joyo JF-307 Clean Glass- Fender Blackface amp simulator Joyo JF-15 California Sound Mesa/Boogie MKII Amp Simulator Joyo JF-02 Ultimate Drive Overdrive clona Fulltone OCD MOOER TresCab Guitar Cabinet Simulator Pedal w/ True Bypass Mooer Pure Boost Clean Boost Micro
baltazar181 Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Joyo JF-02 Ultimate Drive Overdrive Asta il mai ai?
cobra Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Au ramas Joyo JF-307 Clean Glass- Fender Blackface amp simulator Mooer Pure Boost Clean Boost Micro
Recommended Posts