Cosu Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Tocmai am primit asta pe mail : Gasca nebuna din Vancouver (Canada), ANNIHILATOR, va concerta laBucuresti, pe data de 5 decembrie. In deschidere: DESTRUCTION (Germania, thrash metal orgiastic - ca sa-l citez pe un bun amic) + inca 2 trupe straine. pe siteul oficial nu e nimic sper sa nu fie o gluma proasta
Guest maky Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 si eu am citit pe metalfan chestia asta se pare ca e adevarat :) citez : Sa recapitulam afisul: - ANNIHILATOR - DESTRUCTION (ambele sunt certe) Ptr deschidere sunt nominalizate: Deathchain (Finlanda), Pain Confessor (Finlanda), Painmuseum (USA cu Metal Mike-ex Halford). Dintre aceste trei trupe vor fi alese una sau doua (depinde de tour manager) _________________ Cattani ============= from Acta Mediacom super tare
Guest Sheriff Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 All life below / Is crushed under the power of machines / ANNIHILATOR! / This machine! / ANNIHILATOR! / This machine! / ANNIHILATOR! /
Guest sadus Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 pe jef & co i-am vazut. de destruction sunt tare curios..mad butcher m-a masacrat lol....see ya all there thrashers
Cosu Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Din pacate Annihilator nu va concerta pe 5 decembrie. Locul lor va fii luat de CANDLEMASS!!! Iata trupele ce vor concerta CANDLEMASS [suedia] DESTRUCTION [Germania] DEATHCHAIN [thrash metal - Finlanda] + o trupa inca nenominalizata. Candlemass works for me Pentru cei ce n-au habar Candlemass canta doom metal. Cam brusca trecerea de la thrash la doom dar asta e . Macar vine cineva
Recommended Posts