danpopp Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Pret: 2200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0743058483 Link producator: http://tama.com/silverstar/limited_edition_tamo_ash.html Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi vand set de tobe compus din 3 piese - bass drum 18" - tom 12" - floor tom 14" Tama Silverstar Limited Edition Tamo Ash. stare excelenta. hardware: stativ cinel CA30EN + tom mount + bass drum lifter. *** DOAR predare personala in Bucuresti ! *** poze si discutii DOAR PM, e-mail sau whatsapp... NU incarcati acest topic inutil!
danpopp Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 price drop: 2000RON am poze disponibile pentru cine pofteste. trimit / mail. *va rog nu incarcati aiurea topicul - cititi cu atentie anuntul - orice nelamurire pe PM !
Negroo Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Salut. Te rog trimite-mi niste poze cu toba pe mail: negrila.ag@gmail.com Merci! Sent from my iPhone using Tapatalk
danpopp Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 (edited) v-am trimis pozele! * folositi va rog PM pentru discutii/poze/etc...! Edited August 6, 2016 by danpopp
AddRien Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Dacă ai fi încărcat poze aici, din prima, cum încurajează și forumul ăsta, s-ar fi evitat niște postări inutile. Te rog să postezi poze cu setul aici, în topic.
Recommended Posts