CalinBassDude06 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Pret: 150 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0730036516 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand aceasta pedala destinata reducerii sunetului de fundal si orice tine de aceasta categorie. In plus, mai are si optiunea de killswitch. Pedala a fost cantata rar, este ca si noua, iar calitatea este cu mult peste pretul ei, avand in vedere ca isi face treaba si la tensiune mare, pe scene cu PA-uri puternice. Motivul pentru care o vand este ca inainte aveam un sistem de pedale care produceau zgomot, acum insa sistemul nu mai e acelasi, si nu mai sunt nevoit sa o folosesc. De aceea stiu cu siguranta ca va fi de folos altui muzicant. Pedala merge pe baterie de 9V. Pentru detalii va rog sa ma contactati prin PM. (Transportul este gratuit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mettal86 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Ce părere ai de faptul că pedala asta NOUĂ costă 98 de lei? (google sau senia.ro) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vldmlt Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Ce părere ai de faptul că pedala asta NOUĂ costă 98 de lei? (google sau senia.ro) am vrut sa zic si eu asta, dar m-am abtinut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts