GKM Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Salut, sunt francez, locuiesc in Romania de 3 ani si am observat ca stilul asta nu e foarte dezvoltat aici, chiar necunoscut. Eu cant si sunt pasionat, as vrea sa stiu ce reprezinta Django Reinhardt,ce inseamna pentru voi Jazz manouche, si de ce nu e mai mult vizibil in Romania ?
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 (edited) Exista Malin Cristache. In rest mai sunt cativa chitaristi care-l mai practica, dar nu ca stil principal, cunoscuti in grupurile celor care cunosc ceva jazz (putini, ca peste tot in lume, ce sa-i faci, dar aici sunt si mai putin ca dupa ce s-a terminat anti-intelectualismul comunist a inceput anti-intelectualismul antena 1 si pseudo-intelectualismul hipsteresc) Malin sustine concerte saptamanal si are si elevi din cate stiu. in rest, e Florin Niculescu - cel mai vioara pe gipsy jazz la ora actuala (dar e de rangu Birelli si canta afara) Edited April 1, 2016 by CiocanelBloodyCIocanel 3
GKM Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 (edited) Mersi mult pentru rapsunsurile voastre, Mr Vintage: foarte interesanta raspunsa ta. Am cantat deja la instutul francez, ai dreptate, merge acolo, dar ramane "in franta". Ciocanel: Din fericire exista Malin in Romania, A facut mult pentru stilul asta, e un super chitarist. Este intotdeauna o placere mare sa cantam impreuna. https://www.youtube.com/watch?v=FmVibRDzPkY Edited April 1, 2016 by GKM 3
Recommended Posts