99benjamin Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 (edited) Pret: 1399 RON Localitate: Bistrița Contact: 0758.601.159 Link producator: <a data-ipb= Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiMă gândesc să mă despart de această chitară minunată, deoarece o folosesc tot mai rar și merită o soartă mai bună. E un instrument excelent, e lucrată foarte bine și sună pe măsură. Unii spun ca seriile classic vibe sunt mai reușite decat multe Fenderuri mexicane. În fine, chitara arata foarte bine, are o mică fisură pe cant de 0,5 cm de la proprietarul anterior și încă una lângă nut, pe lac. Nothing to worry about. Uzură tastelor mică/medie, eu cânt pe un LP și n-am folosit-o mult. Am făcut upgrade la potențiometre, am pus CTS-uri americane (cel de pe bridge e delta tone - în poziția '10' doza nu mai trece prin potentiometru. De asemenea am pus condensator paper in oil rusesc care da un ton aparte, mai cald când se închide potențiometrul. Mai multe detalii găsiți pe net. Și nut-ul a fost schimbat, e din os de vită. Chitara se vinde cu case și un Strap fain Preț nou, 1249 Preț nou și final, 1249 Preț nou și final, 1249 Edited March 21, 2016 by 99benjamin 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
99benjamin Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 ok, vad ca tare greu se vand instrumentele prin tara, asa ca o sa o cobor la un maxim de 1199 lei. cheers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Eu nu inteleg ceva, cum anuntul tau este postat pe 23 aprilie si editat pe 21 martie? Ma refer la postul initial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
99benjamin Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 habar nu am... Link to comment Share on other sites More sharing options...
99benjamin Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 Sunt dispus sa o las la 1149 Link to comment Share on other sites More sharing options...
99benjamin Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 Mâine pleacă spre Pitești. Deci, e ca vândută. Merci RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Eu nu inteleg ceva, cum anuntul tau este postat pe 23 aprilie si editat pe 21 martie? Ma refer la postul initial. A postat anuntul pe 21 martie, l-a editat tot atunci, apoi a dat "Bumb This Topic" pe 23 aprilie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts