Adinel Berehorschi Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Pret: 450 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723626870 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand o pedala proaspat achizitionata, BOSS Multi Overtone. E un fel de EHX Pog, din punctul meu de vedere mult mai reusita, daca te joci cu setarile ei obtii de la un sunet de orga pana la aproape un double six, jucandu-te cu octavele. Iar potentiometrul de Detune e inca o esenta a acestei pedale! Am achizitionat-o noua, acum 2-3 luni de zile, prin urmare e inca in garantie. Totusi, pedalele astea sunt ca niste tancuri, rezista zeci de ani...Calitatea firmei BOSS, desigur. O vand deoarece vreau sa-mi achizitionez un Roland GR-55 de la cineva. Daca procesorul se va vinde, pedala iese de la vanzare. Vine in cutia originala. Nu pot da garantia, deoarece mai am pe garantie un BOSS RV-6 si un BOSS TE-2. Voi oferi o copie a garantiei si numarul meu de telefon, in caz de orice (99% nici o sansa sa se strice ceva la pedala asta). Nu raspund pentru alimentarea necorespunzatoare. Se alimenteaza la 9V DC. Arata si se comporta impecabil. Deci, ca noua. Pentru orice intrebare va rog sa nu ezitati sa ma contactati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 Procesorul s-a dat. Accept schimburi si oferte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Pret negociabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted April 18, 2016 Author Share Posted April 18, 2016 350 RON pentru o perioada scurta, apoi revine pretul vechi. Am nevoie de cash. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOnlyKtulu Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Salut, O mai ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts