Guest radioman Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Anathema si Rolling Stones in Romania? http://www.hotnews.ro/articol_65134-Anathe...-in-Romania.htm
Guest cooasha Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 si cica intrarea la Rolling Stones va fi libera...pe un stadion din Bucuresti (care ca Lia Manoliu se darama?)...va inchipuiti ce agromeratie va fi acolo.....eu oricum ma duc, poa sa coste si 100 de euro biletul....
cearny Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Sa speram ca va fi cu intrare. Imi place starea de om viu.
vektor Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Daca e cu intrare libera, nu exista loc destul de mare in tot bucurestiu ... asa varza cum e traficu acum, paralizeaza orasul 3 zile ... asta nu cred ca ar fi prea placut
Guest radioman Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 La show-ul de Rio de Janeiro, Stones au avut peste 2 milioane de spectatori...toata Copacabana era full...si a fost tot moca . Propunere> Sa dea GG Bekali teren din Pipera.
marcel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 (edited) daca va fi de pomana or sa vina toti tiganii si toti cocalarii...mai bine cu belet...( personal nu-mi plac rolling stones ) asa k eu nu m-ash duce nici sa-mi dea ei mie bani... altfel sta treaba cu anathema... Edited February 9, 2007 by marcel
Recommended Posts