hopsieu Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Pret: 200 RON Localitate: Sf.Gheorghe Contact: balint67@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vand o chitara electrica ARIA PRO II MAGNA-SERIES, fabricat in Corea; o am din 2002, cumparat nou. Necesita ceva reinoire, dar, dupa cate mi-am dat seama, sunt multi memebri priceputi aici pe forum, carora le face placere o astfel de lucrare. Doze, comutator(5 pozitii), potentiometre, cheite- sunt cele originale; are corzi Yamaha montate nu de mult. Pt. alte informatii, va stau la dispozitie. Cu stima!
hopsieu Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 In afara de ce se vede in poze, nimic.Griful este drept; in pozitiile I-IV se simt urmele de uzura, deasemenea si pe freeturi. Lovitura ce se vede pe corp, a fost cauzata de un stativ pus peste cutia de carton in care l-am cumparat(la aprox.2 saptamani de la achizitionare); switch-ul in pozitia de mijloc, foarte rar, parca nu face contact perfect-cind se comuta"mai cu forta" - cam astea sunt problemele. Tocmai din aceste motive am specificat ca, necesita un pic de "reinnoire".
Recommended Posts