www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Reunire Van Halen


Guest Steven
 Share

Recommended Posts

Guest Sheriff

O prostie ca l-au dat pe Michael Anthony afara, oricat de basar ar fi fi-su lu Eddie... nu e acelasi lucru; sunt curios cat de bine o fi Dave in stare sa cante melodiile lui Hagar...

Oricum Van Halen din nou la drum, vesti bune :)

Link to comment
Share on other sites

David Lee Roth performing Van Halen's Jump on the Late Late show with Craig Ferguson.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kX9qcggRo18

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=TKa1uoeiZIA

 

 

David Lee Roth - Van Halen & Steve Vai "Yankee Rose" ...cam asa suna o trupa de rock

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest radioman

E bine de stiut...

 

"Foºtii membri ai trupei Van Halen ar putea reveni pe scena muzicalã în toamnã, cu un turneu în America de Nord, care ar cuprinde aproximativ 40 de concerte, informeazã reuters.com.

Turneul a fost inițial programat pentru aceastã varã, dar a fost anulat dupã ce Eddie Van Halen a anunțat cã se va interna într-o clinicã de dezintoxicare.

Olandezul, în vârstã de 52 de ani, s-a luptat mult timp cu alcoolismul ºi a supraviețuit unui cancer la limbã.

Acesta ar fi primul turneu din ultimii 20 de ani în care primul solist al trupei, David Lee Roth, ar cânta din nou cu Van Halen.

Noua formulã îi va cuprinde pe Roth, Eddie ºi Alex Van Halen ºi pe fiul adolescent al lui Eddie, Wolfgang, la chitarã bass.

Trupa Van Halen, celebrã pentru hiturile sale din anii '80 "Panama", "Hot for Teacher", "Dance The Night Away" ºi "Jump" nu a mai scos nici un album în ultimii nouã ani."

 

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest radioman

Amanunte Van Halen:

 

Foºtii membri ai trupei de rock Van Halen au anunțat, luni, într-o conferințã de presã, datele turneului american cu care revin pe scena muzicalã împreunã cu primul lor solist, David Lee Roth, la peste 20 de ani de la despãrțire, informeazã AFP.

Turneul va cuprinde 25 de concerte, va debuta pe 27 septembrie, în Carolina de nord, ºi se va încheia în decembrie, cu trei concerte în Canada, la Vancouver, Edmonton ºi Calgary.

Acesta ar fi primul turneu din ultimii 22 de ani în care primul solist al trupei, David Lee Roth, ar cânta din nou cu Van Halen. David Lee Roth s-a despãrțit de colegii sãi dupã turneul de promovare a celui de-al ºaselea album al trupei, "1984", care a fost, de altfel, ºi cel mai mare succes al lor.

Turneul a fost inițial programat pentru aceastã varã, dar a fost anulat dupã ce, în martie, Eddie Van Halen a anunțat cã se va interna într-o clinicã de dezintoxicare. Olandezul, în vârstã de 52 de ani, s-a luptat mult timp cu alcoolismul ºi a supraviețuit unui cancer la limbã.

Ultimul turneu al trupei Van Halen, alãturi de solistul Sammy Hagar, a avut loc în 2004 ºi a avut încasãri de 40 de milioane de dolari, potrivit Billboard Boxscore.

Noua formulã îi va cuprinde pe Roth, Eddie ºi Alex Van Halen ºi pe fiul adolescent al lui Eddie, Wolfgang, care îl înlocuieºte pe basistul original, Michael Anthony. Wolfgang Van Halen are 16 ani.

Trupa Van Halen, celebrã pentru hiturile sale din anii '80 "Panama", "Hot for Teacher", "Dance The Night Away" ºi "Jump", nu a mai scos nici un album în ultimii nouã ani.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.