6ths3ns3 Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Dupa 1,2,3,4 treci si la combinatii de ex 1,2,4,3 sau 1,4 2,3 etc. Sunt foarte folositoare pe viitor, nu ai sa regreti timpul ocupat cu aceste exercitii. 1
Ironside Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Unde mai pui ca exercitiile de degete te ajuta si atunci cind n-ai prieten. 2
6ths3ns3 Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) Corect )) Edited February 3, 2016 by 6ths3ns3
Gia Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Thanks, guys 6ths3ns3, aceeasi aspiratie o am si eu, nu vreau sa fiu megastar decat la mine acasa. Sunt buna prietena cu exercitiile cromatice, in toate combinatiile lor, si mi se pare foarte fain cum imi dezvolta independenta degetelor. In special inelarul e deficitar, dar lucrez la asta. Sigur ar trebui sa petrec mai mult timp pe tremolo picking, ca invariabil ajung in punctul in care mi se tensioneaza mana si nu mai merge nimic. Toti zic sa te relaxezi cand canti, dar nimeni nu zice cum. Ai dreptate, ajuta ascultatul muzicii preferate, macar ca imi da dorinta de a face si eu la fel. Ironside, cu 1-2-3-4 si Do major mai e cum mai e, dar cu piesa preferata 1 la 1 pe backingtrack… mai am nevoie de vreo 10 ani de studiu si inca o coarda la chitara ca sa o cant ) ScreamStar, Flight of the Bumblebee? Foarte tare! Cat ti-a luat sa-l inveti?
Recommended Posts