edimil Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Pret: 950 EURO Localitate: Cluj-Napoca Contact: im Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Pun la vanzare un Steinberger Spirit GU-STD, headless, echipat cu doza midi Roland GK-3, impreuna cu sintetizatorul de chitara dedicat, Roland GR-20. Atat chitara cat si sintetizatorul sunt in stare foarte buna. La proiectul pentru care au fost achizitionate am renuntat, iar de o buna bucata de vreme stau neatinse, necantate. Chitara am cumparat-o in 2008, fiind echipata cu doze EMG Select, pasive, pe care ulterior le-am schimbat cu Dimarzio D-sonic in bridge, Dimarzio HS3 in mijloc si Seymour Duncan Lil' screaming demon in neck. Pot fi utilizatepe chitara atat corzi double ball end cat si corzi normale. Chiatara o dau impreuna cu tocul dedicat. Asadar, pretul anuntat este pentru Steinberger GU-STD + toc + dozele enuntate + Roland GK3 + Roland GR20. As prefera sa nu le dau separat. Atat chitara cat si sintetizatorul pot fi vazute si incercate in Cluj-Napoca. Pentru detalii, prefer mesageria privata. Atasez un link cu un clip audio pe care l-am inregistrat prin 2009. (doar tobele sunt de pe calculator, restul e chitara cu sintetizatorul). 4
edimil Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 In cazul in care cineva e interesat de chitara si doreste ca ea sa fie echipata cu dozele din fabrica (EMG Select), oferta ramane valabila, pretul fiind de 830 Euro.
edimil Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Datorita faptului ca parasesc patria mama, chitara si synth-ul le dau si separat: Steinberger Spirit, cu dozele originale (EMG Select): 400 euro Roland GR20 + doza midi GK3 : 350 euro
danstane Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 salut, ma intereseaza chitara - cum procedam? multumesc, Dan
edimil Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 chitara s-a dat, a ramas sintetizatorul Roland gr-20 cu doza midi GK-3, cablu de alimentare si cabluri pentru instrument la 1100 ron
edimil Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 anuntul nu mai este de actualitate. Chitara s-a dat; voi reposta anuntul cu sintetizatorul. Multumesc RGC, se poate inchide.
Recommended Posts