dani Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 METAL AID Galati Concert caritabil Vineri, 16 februarie, ora 19:00. Club S. Pret 3ron. Hathor (death/black metal, Galati) Blind Reason (metalcore, Constanta) Nox (death metal, Constanta) Povestea beneficiarului concertului caritabil, aici (articolul din stanga).
vektor Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nox sunt misto ... si Hathor Eu auzisem despre Hathor ca nu mai canta (so this is good news)
Guest EPSYLON_CURSE Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cum sa nu mai cante Hathor? O sa fiu acolo!
Soulmaster Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nox sunt misto ... si Hathor Eu auzisem despre Hathor ca nu mai canta (so this is good news) Doar daca au racit
hihi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 3 trupe de care nici n-am auzit. Dar e ff frumos gestul caritabil. Organizatorii au facut o treaba buna
Guest Chiperion Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hathor faceau spectacol inca de pe cand Bucharest Metal Nights se tinea-n Baza Militara; aman ce m-as duce si eu sa-i mai vad...Foarte frumoasa initiativa; chapeau-bas celor care se ocupa.
dani Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 sa speram ca va veni lumea .o sa fie distractie cat cuprinde...si pe langa asta o facem si intr-un scop caritabil.va asteptam
dani Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 mersi mult ....pe luni o sa scoatem si afishele sa le lipim prin barurile galatiului...licee,facultati ...sper sa aju njungem si prin braila cu niste exemplare...o sa impartzim si fluturashi de maine maxim poimaine. numai bine.ne vedem la concert.noroace
dani Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 se pare ca la acest concertt vom avea parte de niste concursuri si oferte de la ursus..beri moca si premii(alte beri,rucksace si altele)
Guest Bobby Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 (edited) Pacat ca o sa o pierd concertu din cauza sesiunii,Hathor merita vazut. Edited February 14, 2007 by Bobby
dani Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 din anumite probleme tehnice...concertul METAL AID o sa inceapa la ora 20:00 in loc de 19:00.. mersi
Guest Necro Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 (edited) Eu auzisem despre Hathor ca nu mai canta (so this is good news) Cred ca era vorba de Grohot Exitus. Edited February 16, 2007 by Necro
Guest EPSYLON_CURSE Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Foarte misto concertul. Bravo Hathor. Bravo Nox. Bravo Blind Reason. A.. si organizarea a fost buna.
Recommended Posts