www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bugera Bc15


Gungnir
 Share

Recommended Posts

Amplificatorul a fost achizitionat acum aproximativ 3 ani. Este un amplificator hibrid, avand etajul de putere pe tranzistor si etajul de preamplificare pe lampi(folosite de toti marii cantareti), cel din urma oferind o dinamica foarte buna a sunetului. Amplificatorul, in sine, se distinge prin posibilitatea de a avea un gain patrunzator si la volume mici, printr-un clean curat si un overdrive surprinzator pentru dimensiunile sale(are 2 canale).

Amplificatorul are 15W, iar difuzorul 30W,fiind mai mult decat suficient pentru repetitii individuale sau chiar pentru mici gig-uri.

Egalizarea amplificatorului este pe 2 benzi, prezentand si functia "Mid Shift",pentru adaugarea sau taierea frecventelor medii.

Amplificatorul are, practic, doua intrari, CD input-ul putand fi folosit atat pentru un microfon, cat si pentru o chitara ritm sau un MP3.

A fost folosit atat la repetitii, cat si la inregistrari si concerte(fiind amplificat, ulterior, printr-un sistem audio extern, printr-un Shure SM57), facandu-si treaba foarte bine in toate aceste contexte. Cu ocazia vanzarii, ii voi schimba lampa cu una noua, un ECC83.

Motivul pentru care il vand este upgrade-ul, intentionand sa trec pe ceva full lampa.

Linkul de la un comerciant actual:

http://esound.ro/bc15-bugera-amplificator-chitara-15w.html

Pentru cei interesati, voi inregistra cate mostre de sunet se doresc.

Pentru mai multa versatilitate, am folosit un procesor Behringer XV-Amp, pe care il am acum, de asemenea, la vanzare. Daca este cineva interesat de ambele produse. putem aranja un pachet.

Se da impreuna cu manualul de utilizare.

Initial, prefer a fi contactat prin PM(sunt practic toata ziua online), stabilind detaliile ulterior.

Predare personala si proba in Calarasi si, dupa 11 ianuarie, in Constanta. In rest, cu serviciul de curierat pe cheltuiala cumparatorului.

Poze reale imediat ce ajung la studio.

**later edit:mentionez ca amplificatorul este in stare intr-adevar foarte buna, nu are nicio zgarietura, a fost avuta foarte multa grija de el**

post-18797-0-97543000-1450641851_thumb.jpgpost-18797-0-34858100-1450641858_thumb.pngpost-18797-0-95504100-1450641866_thumb.jpg

Edited by Bossulet
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.