Silviu_i Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Salut! Recent am facut o comanda pentru un pot de wah wah, pe site-ul mentionat mai sus. Miercurea trecuta am primit un mail ca pachetul meu ar fi fost depus la Deutsche Post. A trecut o saptamana si n-am primit nici un semn. A mai comandat cineva de la ei? As vrea sa stiu la ce firma de curierat mi se directioneaza pachetul! Multumesc anticipat!
Posho Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 In documentul de transport, probabil AWB, ai un cod unic al operatiunii/tracking number. Il pui pe site-ul Deutche Post si iti poti urmari livrarea. Poti incerca si pe site-ul asta pentru multe alte servicii de curierat: https://www.aftership.com/courier/deutsch-post
Silviu_i Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Am verificat. Imi spune doar ca "The item was posted on Dec. 9 2015" Ideea e ca as vrea sa aflu corespondentul Deutsche Post in Romania. Daca e vreo firma de curierat e mai bine, ca aia ma suna tot timpul, dar daca e la posta, e mai nasol, pentru ca eu nu am o adresa concreta (stau in camin) si prin urmare nu intru in posesia unui mandat postal...
Silviu_i Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Am sa dau maine o fuga pana la ei! Mersi frumos!
barbarossa Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ai rabdare, cu posta vine dar incepe sa te agiti dupa 2 sapt. Foloseste track n trace de pe siteul PR 1
Silviu_i Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Pai pot folosi AWB-ul pentru Deutsche Post si la Posta Romana?! Aparent merge. M-am clarificat! Multumesc mult! O seara faina!
Posho Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Pai pot folosi AWB-ul pentru Deutsche Post si la Posta Romana?! Aparent merge. M-am clarificat! Multumesc mult! O seara faina! Da, AWB-ul e un numar unic si priveste o singura trimitere indiferent prin cite servicii postale trece. Chestia asta se numeste globalizare. Exact asa. Si functioneaza! Edited December 16, 2015 by Posho 1
Recommended Posts