midnight rider Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Asa cum zice titlul,la ora 21 30,va invit impreuna cu Alex Tomaselli,Mircea Horvath,Paul Baciu si Hanes la o cantare in Art Jazz Club
Killahead Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Offtopic: Hanes? Baterist? Din Resita cumva????
Faust Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Excelent concert, felicitari tuturor! Rares, as fi vrut sa te intreb ce set-up ai folosit.
Dark_star Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 D-lor RGC-isti .... cei care ati fost aseara la cantare se intampla cumva sa fi facut ceva poze sau chiar mai bine sa fi filmat ceva?? Daca da postati si voi pe rgc sau da-ti-mi si mie un p.m .... Multumesc mult!!! :)
Mr. Blues Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 O seara superfaina! Felicitari Rares&Co! Am filmat fo 50 min, dar trebe sa-mi fac timp sa fac captura de pe camera.
midnight rider Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Offtopic: Hanes? Baterist? Din Resita cumva???? da,dealtfel ti-am zis la telefon cand m-ai sunat,dar n-ai procesat,vad
Recommended Posts