www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

As vrea sa aud niste pareri ale posesorilor de GT8 care au folosit functia de pedal bend (whammy). Eu m-am jucat cu ea recent si pot sa zic ca am fost dezamagit. Mi se pare un mare minus al Gt8-ului. Nu se compara ci sunetul scos de whamy-pedalul original de la Rocktron. Nici nu ma asteptam totusi, dar macar pe aproape. Ori whamy-ul din Gt8 sucks big time. Chestia ciudata este ca se aude tonul original in acelasi timp cu pedal benderul. Adica se aud 2 note. Aia originala si in acelasi timp aia care urca cu o octava, 2 sau 3 (cum il setezi).

Posted

Salut.

Inca n-am folosit pedal bend, dar gasii ceva pe bossgtcentral despre cum se seteaza pentru a obtine un "whammy effect". Poate ajuta.

"You must set the Pedal Bend as the first module in the FX Chain.

And try these settings:

- pitch min: 0 (zero)

- pitch max: +12

- pedal pos: 100

- fx level: 100

- direct level: 0 (zero)

You can't go wrong!"

Rezultatul il gasesti aici: http://www.soundclick.com/bands/songInfo.c...;songID=4612132

Bafta!

Guest mateiutzu
Posted

exact ... efectul trebuie sa fie setat la 100% iar direct mix-ul la 0

altfel vei auzi cele 2 note

Posted
As vrea sa aud niste pareri ale posesorilor de GT8 care au folosit functia de pedal bend (whammy). Eu m-am jucat cu ea recent si pot sa zic ca am fost dezamagit. Mi se pare un mare minus al Gt8-ului. Nu se compara ci sunetul scos de whamy-pedalul original de la Rocktron. Nici nu ma asteptam totusi, dar macar pe aproape. Ori whamy-ul din Gt8 sucks big time. Chestia ciudata este ca se aude tonul original in acelasi timp cu pedal benderul. Adica se aud 2 note. Aia originala si in acelasi timp aia care urca cu o octava, 2 sau 3 (cum il setezi).

1 - nu ai setat bine

2 - nu stii sa-l folosesti , ati trebuie ,muult timp sa-l folosesti bine si cu gust atfei vei suna ca un synth stricat sau o masina de politie ...

3 - de cvate ori poti surprinde audienta cu un efect ?? ...dupa doua faze devine plictisitor si monoton.

daca reusesti sa integrezi in interpretare , aici este vorba de maiestrie ++stil ..atuncea nu se va observa separat dar vei avea un plus in expresivitate....