dass101 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Marti 6 feruarie va asteptam la primul concert Voodoo pe anul asta. Va avea loc in El Comandante. Speram sa iasa ceva foarte tare, vom cinta singuri, cam toate piesele pe care le stim (mai mult sau mai putin) Adunarea se da pe la 7:30, intrarea din cite stiu eu e 6 lei. Aici sint citeva piese, pentru cei care nu ne-au auzit sau vazut pina acum http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=10926
Burb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 (edited) Iata si afisul concertului. ce fetze aveti ;) :) succes maine....voi fii acolo ....sa bem o bere dupa p.s numa fabian da bine in poza Edited February 5, 2007 by Burb
ilun Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 bey, aia din sectia ritmica sunt LOCO!!! bravo baieti, uber c.o.i as usual
horica Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 din pacate nu am reusit sa ajung aseara pe nicaieri(de,o raceala),dar din cate il stiu pe miky sunt convins ca a iesit bestial-sectia lor ritmica e grozava-sper sa trec pe la urmatorul vostru concert
Burb Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 (edited) :) ..pai da miki a dat bine...dar cristea ...le-a rupt ma mir ca pedala aia dubla mai functioneaza....super ritm....balans ff bun....fabian a facut un show de zile mari , iar dragos cu sentiment ca de obicei ( prea incept pt gustu meu ....tot ca de obicei ) ...si la mai mare!!! p.s poate puneti si voi niste poze ( cearny si cristi) Edited February 8, 2007 by Burb
dass101 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Deci eu sint ala cu sentimentul E prima oara cind aud asta, nu stiu daca sa o iau ca pe un compliment sau nu
Recommended Posts