Mr. Blues Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Am un zoom 3030 pe care nu l-am prea folosit si acu mi s-a pus pata pe el.Am nevoie de sfaturi de la cei cu experienta in folosirea acestui model, pentru a putea scoate tot ce se poate de la el. Multumiri anticipate!
dgeekoo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Astept intrebari. Am cantat pe un Zoom 4040 mai bine de 6 ani. Pe 3030 cam 1 an - l-am scimbat pentru ca 4040 avea si cele 2 pedale de expresie.
miki Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ma intereseaza partea de harmonizer(pentru asta am luat)mi se pare ca pierde cand canti ceva mai repede. a zis cineva ca daca reglez pe major merge si pe minorul paralel ex c maj si la minor
dgeekoo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Da adica 3rd Major si C key este echivalent cu 3rd minor A key. Problema este destul de naturala cu pierderile la viteza de raspuns (daca asculti cu atentie vei vedea ca totdeauna iti raspunde cu intarziere)... Este un harmonizer rudimentar corespunzator cu tehnologia de atunci. Tine foarte mult si de acuratetea executiei. Nu l-am folosit decat de joaca, si-am uitat de el.
miki Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 inseamna ca nu am facut mare afacere.4040 e mai bun ? ( la harmonizer ma gandesc)un Boss harmonist sau Super shifter raspunde oare in real time?am mai cumparat un Digitech 5 part vocal harmonist dar e mult prea mult pentru chitara (da 5 voci)un 4040 cat costa acum?
Mr. Blues Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Problema mea e ca stau tare prost cu timpul liber si nici nu am prea multa experienta in alegerea parametrilor ca sa obtin nishte tonuri bune.Asa ca ti-as fi recunoscator daca mi-ai putea da nishte patch-uri pe care le-ai folosit si le consideri OK in limitele posibilitatilor sculei. Multumiri anticipate!
dgeekoo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 4040 nici nu are partea asta ... Daca vrei un harmonizer bun orienteaza-te spre un procesor mai recent. Seria GNX Digitech (GNX1 are chiar un pret decent), spre exemplu. Sau altele despre care nu-ti pot da informatii ca nu am experimentat.
Recommended Posts