alexx Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: alexx_mihalcea@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Asa cum scrie in titlu, cumpar pentru un JCM900 un Marshall P802 Dual Footswitch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Salut! Am avut un jcm900 si switch-ul nu este cu nimic diferit de oricare altul. Daca nu tii neaparat sa fie marshall, iti pot face si colegi de pe forum unul chiar cu led-uri, la un pret mai bun, zic eu. Sper sa te ajute, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx Posted September 12, 2015 Author Share Posted September 12, 2015 Cine poate face unul? Am 3 footswitch-uri: unul de la un Peavey Classic 30 care functioneaza numai pentru schimbarea canalelor, nu si pt reverb, numai daca il introduci partial in mufa de switch, un switch de la un Fender Frontman cu care NU se intampla nimic, la fel si cu un 4 button footswitch de la un Hughes&Kettner Trilogy...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakiboy Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Cine poate face unul? Am 3 footswitch-uri: unul de la un Peavey Classic 30 care functioneaza numai pentru schimbarea canalelor, nu si pt reverb, numai daca il introduci partial in mufa de switch, un switch de la un Fender Frontman cu care NU se intampla nimic, la fel si cu un 4 button footswitch de la un Hughes&Kettner Trilogy...... Ce fel de footswitch fender ai am un frontman 212r.mi-ar interesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx Posted September 12, 2015 Author Share Posted September 12, 2015 Footswitch-ul pt Frontman nu este de vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts