gibsonman Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Pret: 0 RON Localitate: București Contact: 0722433142 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiCumpăr pedala în format mini tuner de la mooer, tc electronic etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother Cane Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 am eu un Polytune 2 Mini Noir, practic nou, tinut doar in casa, cu tot ce a venit de pe Thomann, din primavara-l am de nou si mi-as lua modelul nou negru mare (blacklight) 310 e ok?, apoi pun eu diferenta si-mi iau moftu' posta romana este vreo 10-15 lei cred ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted August 25, 2015 Author Share Posted August 25, 2015 Salut. Mulțumesc de reply în primul rând. În al doilea am primit deja o ofertă de poly tune mini la 270 pe care am refuzat-o, din simplu motiv ca îl pot lua de nou de la avaudiosys cu 340, cu garanție și toate cele. Din punctul meu de vedere când vând ceva, chiar dacă abia l-am luat și am realizat ca nu e ce trebuie, fiind SH si eu nefiind magazin pretul ar trebui să fie de 60-70% din valoarea de cumpărare.Eu asa am procedat cu ce am vândut și așa procedez și când cumpăr, nefiind vorbă de ceva rar sau vintage/ custom. Asadar, mulțumesc de ofertă și ție și celuilalt coleg dar nu sunt dispus să plătesc mai mult de ~ 220 ron, adică 65%. Numai bine și baftă la vânzare. Cu stimă , Mihnea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother Cane Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Ok,ok, este bine ca ai mentionat ca e punctul tau de vedere, il respect desi eu am un altul Numa' bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted August 26, 2015 Author Share Posted August 26, 2015 Evident. Nu incerc sa ghidez pe nimeni si nici sa ofensez pe nimeni. Multam de intelegere si bafta la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted August 28, 2015 Author Share Posted August 28, 2015 In contnuare valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted August 30, 2015 Author Share Posted August 30, 2015 Se poate inchide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts