master of puppets Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Bună aș vrea să îmi cumpăr un amplificator line 6 și am de ales dintre spider iv 75w sau spider ii 150 w am vazut cam la același preț pe ebay care credeți ca ar fi alegerea corecta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 (edited) Pai in primul rand gandeste-te daca ai nevoie de atata putere (150W) si in al doilea daca va trebui sa-l muti des de colo-colo. Daca vorbim de combo-uri, Spider IV 75 are 16kg, la Spider II 150 nu gasesc pe net greutatea, dar sunt sigur ca bate spre dublu. Iar sa cari 30kg de amp inaintea fiecarui concert (si mai ales dupa) nu e chiar placut, ti-o spun din experienta. Pe de alta parte, fiind vorba de modeling amp-uri de generatii diferite, tind sa cred ca Spider IV suna mai aproape de adevar pentru ca foloseste tehnologie mai noua iar lucrurile in digital au evoluat destul de mult in ultima vreme. Cel putin asa ar fi firesc, insa asta e doar o presupunere bazata pe logica si eventual pe evolutia procesoarelor, eu nu am cantat niciodata pe Spider II ca sa pot face o comparatie cu IV. Si inca ceva, fiind un amp destul de popular, s-ar putea sa il gasesti second si in tara, nu stiu daca merita sa te complici cu ebay-ul pentru asta. Bafta! Edited July 7, 2015 by sam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts