Blacklight Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) Salut,aparent am o problema cu butoanele de volum care le pun pe chitara mea. Indiferent cat de mult le curat cu contact cleaner,toate incep dupa un timp destul de scurt sa "zgarie",ca si cum ar fi pline de nisip si glod. Ar mai fi un scenariu in care as avea tensiune in pot,eu fiind pe wireless,dar am incercat si pe cablu si e la fel. Ce nu fac bine? Specific,cam tot caraitul e in treptele 0-3 Edited June 10, 2015 by Blacklight
Blacklight Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 (edited) E seymour duncan yjm,nu vreau sa cred ca l-am prins chiar pe cel mai prost ) Daca l-as curata acum,poate pana maine ar rezista,dar pana poimaine nu cred. Dar am patit la alt potentiometru sa nu dureze nici juma' de ora pana sa inceapa iar. Edited June 10, 2015 by Blacklight
Blacklight Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Sa explic cum e la mine. Chitara iese intr-o pedala eq care intra in transmitterul wireless,dar pedala nu o folosesc,doar trec semnalul prin ea,daca nu,wirelessul e fara nici un folos. Ma gandesc ca poate de acolo vine curentul. Dar mai interesant e ca acum si pe cablu imi face la fel,si l-am curatat de i-au sarit capacele ) Si spray-ul e si cu lubricant.
Blacklight Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Eu ziceam de potentiometru ca e curat,nu de cablu
edy_wheazel Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Sunt sanse destul de mici ca problema sa fie de la potentiometru, chiar chinezariile proaste tin mai mult decat atat. Incearca sa folosesti chitara direct intr-un alt amp sau direct in calculator, pe un soft gen Guitar Rig, de preferat cu un cablu "dovedit". Daca problema persista ai vinovatu'. P.S. M-a distrat faza cu expresia "glod" in potentiometru. Imaginea mentala ii a unui concert rural de sarbatoarea recoltei unde le dai metal la rurali si trantesti chitara pe scena.
Blacklight Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Nu stiu,is confuz,am la o pedala un pot atat de greu de intors,ca simti cum racaie banda ce carbon,si totusi nu are pic se zgomot. Si la inculpat,are toata viteza din lume,da face ca toti dracii. I-as baga lubricant cu silicon,da pariez ca nu isi revine.
Recommended Posts