Mihai Souca Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Pret: 0 RON Localitate: Zalau/Cluj Contact: pm Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Mi'am luat de curand un Squier culoare Candy Apple red Nu ca ma deranjeaza neaparat. Arata foarte bine, insa tot timpul sunburst-ul a fost culoarea stratocasterului pentru mine Deci, daca se nimereste cineva sa prefere culoarea chitarei mele si eu a lui, ne putem scapa amandoi de un vopsit mai mult sau mai putin reusit. O zi buna sa aveti! 1
adore Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Mihai, asta suna ceva de genul: "schimb corp de femeie cu corp de barbat"! Eu am un fetish cu chitarele rosii, dar nu am corp sunburst ci unul negru Bafta la schimb, insa trebuie sa specifici ca sa fie din alder! Edited May 16, 2015 by adore
otringal Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 no tu ... cum de-ti luasi CAR cand iti place 2TS, numai tu stii
Mihai Souca Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Aici pe RGC nu e asa variata paleta de culori cand alegi un model Dragos, sa stii ca nici negru n'ar fi o idee rea. Mai astept totusi cateva zile, poate poate se gaseste cineva cu un sunburst
Recommended Posts