arbitr_stefi Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Pret: 0 RON Localitate: reghin Contact: pm Link producator: S D Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Vind sau schimb dozele urmatoare: Seymour Duncan Pearly Gates- 300 ron, Seymour Duncan SL59-1 (sinle coil) pentru Fender - 250 ron, Ibanez V8 dintr-un Ibanez Prestige 1570, am doua bc pretul lor fiind 200/bc. La schimb ma intereseaza chitare electrice sau electroacustice cu diferenta din partea mea. Contact prin PM.
Blackthorn Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Tu vinzi un Pearly Gates Plus, nu varianta normala vandut de SD, este cea facuta in general pentru Stratocastere.
Brother Cane Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 fara suparare dar pearly gates nu pare uzata normal, nu inteleg cum a putut ajunge in starea aia, si sub 400 lei o gasesti pe ebay noua, cu transport gratuit ...made in usa, probabil suna la fel de bine bafta
Razvan S. Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 fara suparare dar pearly gates nu pare uzata normal, nu inteleg cum a putut ajunge in starea aia, si sub 400 lei o gasesti pe ebay noua, cu transport gratuit ...made in usa, probabil suna la fel de bine bafta Man, eu am chitara care nu a iesit din casa,nu a fost abuzata deloc, si are FIX asa semi crapaturile alea, fix la una alba, un SH2 jazz, luat NOU in urma cu vreo 3 ani. Nu are treaba cu uzura chestia aia! La unele apare la altele nu
Brother Cane Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ok, am inteles, iar daca-i strica omului treaba (nu vreau asta), se poate da jos postarea mea, nu-i nici un bai ...
arbitr_stefi Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Doza Seymour Duncan SL59-1 pleaca la Bacau, in schimb am decis sa dau si perechea la doza V8, deci se vinde set de doze V7+V8.
Recommended Posts